Olimpia MCMXXI – Gloria Moftinu Mare 8-1 (4-0)

In cea de a XI-a etapa a ligii a V-a, Olimpia MCMXXI a întâlnit acasă, pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan, într-un meci ce s-a desfășurat duminica 14 aprilie 2019, de la ora 14:00, pe Gloria Moftinu Mare.

Nelu Donca, antrenorul Olimpiei MCMXXI, a început acest meci în următoarea formulă de joc: Adrian Crișan – Nagy Leonard, Călin Turșuc (cpt.), Gheorghe Filimon, Răzvan Vonet – Patrick Mitrașca, Denis Chivari, Marius Oprea, Ioan Cuth – Florin Puți, Sergiu Pop-Silaghi

Rezerve: Vlăduț Duca, Bogdan Ile, Mihai Marius, George Lăpușan, Alex Tîrțiu, Mihai Sician, Srepler Erich

De cealalta parte, Gloria Moftinu Mare a inceput meciul in urmatoarea formula: Gabriel Boita – Fekete Robert (cpt.), Mogyorosi Dezideriu, Marian Florin, Marcel Cîmpan, Marius Micle, Heinrich Mark, Boor Zeno, Keker Matthias, Alexandru Fanca, Viorel Oros

Rezerve: Vasile Vaida, David David, Khalifa Sami, Pavel Cut, Kelemen Darius

Partida l-a avut la centru pe Ovidiu Mazilu asistat la cele doua tuse de către Zsigrai Cătălin, Pop Cristian în timp ce observator pentru aceasta partidă a fost desemnat Kalmar Iosif.

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria foștilor arbitri și olimpiști Otto Anderco și Carol Kuki.

Olimpia MCMXXI a dominat de la cap la coadă acest meci, primul mitan încheindu-se cu scorul de 4-0, marcatori fiind Florin Puți de 3 ori și Nagy Leonard o data.

La reluarea jocului și pană la final Olimpia MCMXXI reușește să mai modifice tabela de patru ori în favoarea sa prin Lapusan George, Oprea Marius, Tursuc Calin, Vonet Răzvan.

Oaspeții reușesc și ei golul de onoare prin Marian Florin, din penalty.

Pentru Olimpia MCMXXI au mai jucat: Duca, Ile, Mihai, Lăpușan si Tîrtiu.

Astfel Olimpia MCMXXI – Gloria Moftinu Mare s-a incheiat cu scorul de 8-1.

Olimpia MCMXXI mai adaugă astfel încă o victorie la seria acestora din acest sezon, ajungând la borna 14 din tot atâtea posibile.

Etapa următoare Olimpia MCMXXI, va întâlni în deplasare, pe Termala Dindesti, într-un meci ce se va disputa sâmbătă 20 aprilie cu începere de la ora 15:00 pe terenul din Dindesti.

La acest meci în cutia destinata donațiilor s-a strâns suma de 593 lei, lucru pentru care ținem sa le mulțumim celor care au dorit sa ajute echipa noastră în acest sens.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.