Olimpia învinge la Livada și își consolidează locul de lider

Poza realizată de GG Production

Azi, 6 octombrie 2019, într-un meci ce a contat pentru etapa a VII-a a ligii a IV-a, Olimpia Satu Mare s-a deplasat la Livada unde a întâlnit pe AS din localitate.

Meciul a fost arbitrat la centru de Por Constantin ajutat la cele doua tuse de către Reday Arpad, Marian Beniamin. Observator a fost Andreica Marcel.

Olimpia Satu Mare a început meciul în următorul unsprezece: Duca Vladut – Lung Alin, Tursuc Calin, Lauruk Ciprian, Chifor Robert, Filimon Gheorghe, Resende Kennedy, Chivari Denis, Sician Mihai, Puti Florin, Grigoras Sorin.

Rezerve: Nagy Leonard, Pop Sergiu, Ile Bogdan, Vonet Razvan, Lakatos Istvan, Erich Srepler, Nies Sergiu

Galben-albaștrii reușesc sa modifice tabela la Livada în minutul 15 prin golul înscris de Lauruk din penalty. Cinci minute mai târziu Grigoraș își trece și el numele pe lista marcatorilor pentru 2-0 pentru Olimpia, ca la nici un minut Filimon sa urce scorul la 3-0. Grigoras avea sa stabilească scorul de la pauza în minutul 45, reușind dubla.

Astfel la cabine s-a intrat cu scorul AS Livada – Olimpia Satu Mare 0-4.

La reluarea jocului galben-albaștrii înscriu în minutul 55 prin Pop, apoi în minutul 75 prin Vonet ca în minutul 78 Srepler sa stabilească scorul final.

Astfel la AS Livada – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 0-7 în favoarea sătmărenilor.

Deși a fost mai rece ca în etapele precedente ;a meci a fost prezenta galeria galben-albaștrilor care a făcut spectacol pe parcursul meciului incurajându-și favoriții.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare va întâlni acasă pe Sportul Botiz.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.