Olimpia a inceput pregatirile sub comanda lui Tibor Selymes

Majoritatea fotbaliștilor aflați în pregătiri la Olimpia Satu Mare au trecut ieri pe la cabinetul de medicină sportivă din Policlinică pentru a efectua obișnuitele vizite medicale. Apoi, în cursul după amiezii, mai aproape de seară, în jurul orei 18.00, s-a efectuat și singurul antrenament al zilei.

La antrenament, desfășurat pe stadionul “Olimpia – Didi Prodan” au participat în linii mari aceiași jucători pe care i-am amintit în ziarul de joi. A apărut parctic un singur jucător nou, un jucător de culoare, pare-se tot de orgine franceză. În plus, la ședința de pregătire au participat și frații Vincze (ex Recolta Dorolț), anunțați ieri în lot dar care, din cauza examenului de bacalaureat, sunt nevoiți să absenteze la de la unele antrenamente.

Pe teren a fost prezent și fundașul Valter Heil cu toate că acesta nu a ajuns încă la o înțelegere cu clubul sătmărean. Discuțiile continuă, dar nu este exclus ca fundașul sătmărean, care a adunat cele mai multe minute în tricoul Olimpiei în sezonul trecut, să se transfere la o altă echipă. Mai ales că el este la final de contract clubul sătmărean și poate negocia cu orice altă echipă.

La final trebuie să mai adăugăm ceva. Anume că gazonul de pe Olimpia arată excelent. Un covor moale, de un verde viu, acoperă în întregime terenul de joc. Este rezultatul muncii lui Vasile Estinca, fost handbalist de performanță, dar și fost lucrător la întreținerea terenului pe celebra arenă “San Siro”.

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +