Olimpia incepe pregatirile pentru sezonul 2017/2018

După scurta vacanță de vară, lotul Olimpiei se va reuni miercuri în jurul orei 10, la stadionul “Didi Prodan”. Cu un lot diminuat valoric și numeric, prin plecările după final de sezon, dar și cele petrecute pe parcursul ultimelor etape de campionat, gruparea sătmăreană trebuie să facă mai multe achiziții.

Deocamdată nu avem informații certe privind eventuialele noutăți. Singura certitudine este “achiziționare” lui Tibi Selymes în calitate de antrenor al Olimpiei. Cum l-a instalarea lui Selymesi, subsemnatul a lipsit din oraș, profit de ocazie pentru a-i ura succes la Satu Mare. Ca un fost component al Generației de Aur a fotbalului din România, pe care o admir foarte mult, Tibi Selymes va aduce sigur un plus de imagine și, cu siguranță și în calitatea jocului Olimpiei. Rămâne doar ca obiectivul să fie stabilit clar pentru că acel 1-6, este destul de vag, care lasă loc de multe interpretări.

Revenind la jucători, știm că o parte dintre ei cum ar fi Șuta, Villand, Bura, Faur etc, și-au prelungit contractele cu clubul sătmărean. Alții, cum sunt Florin Mureșan și Valter Heil, pilonii de bază ai Olimpiei în sezonul trecut, au avut la începutul săptămânii întâlniri cu conducerea clubului pentru a renegocia contractele. Fiind doi jucători importanți ai Olimpiei, ar fi bine ca părțile să fi ajuns deja la un acord.

Altfel, pe lângă cei care își vor continua activitatea la formația sătmăreană, la întâlnirea de miercuri sunt aștepați și alți jucători cu care conducerea clubului a negociat în ultimele zile. Iar în acest sens există posibilitatea ca la Olimpia să vină 2-3 stranieri, de origine franceză.

Pe surse am aflat că Olimpia este în tratative cu doi dintre foștii jucători ai grupării sătmărene, Ciprian Brata și Cornel Ene. Primul a fost accidentat multă vreme, dar s-a refăcut și este liber de contract în timp ce al doilea, care a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu în sezonul de primăvară, ar putea reveni la Satu Mare în condițiile unei oferte rezonabile.

Sursa: Informatia Zilei

Onicaș, Ursu și Micaș la Universitatea Cluj

Promovată recent în Liga 3 la fotbal, Universitatea Cluj se mișcă bine pe piața transferurilor. Conducătorii clubului se pregătesc pentru noul sezon pe care vor să-l abordeze fără emoții.

Se dorește clar promovarea în eșalonul secund, dovadă și jucătorii aduși recent la Universitatea. Iar trei dintre ei au un trecut sătmărean. După ce și-au încheiat înțelegerile cu FC Olimpia, chiar în timpul campionatului, Mihai Onicaș și Octavian Ursu vor juca din sezonul viitor în echipa “șepcilor roșii”.

Al treilea jucător este Adrian Micaș, venit de la LPS Satu Mare. “E foarte bun, se va auzi de el. Joacă postul lui Gabi Giurgiu , e același profil și e foarte talentat”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universității, pentru actualdecluj.ro.

Adrian Micaș a fost monitorizat de multă vreme de Sabău, în Liga Elitelor U19, unde LPS Satu Mare a ajuns în careul de ași.

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +