Olimpia II – Turul Micula 2-1

Pe terenul de fotbal din Micula s-a jucat marți un meci restanță din Liga a IV-a „Elite”. Față în față s-au aflat Turul din localitate și Olimpia II Satu Mare.
„Galben-albaștrii”, în calitate de gazde, au reușit să se impună în meciul care a contat pentru etapa a 11-a cu scorul de 2-1, astfel că a urcat o poziție în clasament, până pe 4. Echipa antrenată de Mircea Bolba și Cristi Popa ar putea termina anul pe locul doi în clasament, asta dacă mai strânge cel puțin două puncte în restanțele cu echipele Cămin (duminică, 23 noiembrie) și Ardud (miercuri, 26 noiembrie), caz în care ar depăși Luceafărul Decebal care are 24 de puncte.
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Olimpia II Satu Mare – Turul Micula 2-1

Pe terenul de fotbal din Micula s-a jucat marți un meci restanță din Liga a IV-a „Elite”. Față în față s-au aflat Turul din localitate și Olimpia II Satu Mare. „Galben-albaștrii”, în calitate de gazde, au reușit să se impună în meciul care a contat pentru etapa a 11-a cu scorul de 2-1, astfel că a urcat o poziție în clasament, până pe 4. Echipa antrenată de Mircea Bolba și Cristi Popa ar putea termina anul pe locul doi în clasament, asta dacă mai strânge cel puțin două puncte în restanțele cu echipele Cămin (duminică, 23 noiembrie) și Ardud (miercuri, 26 noiembrie), caz în care ar depăși Luceafărul Decebal care are 24 de puncte.
[GNV]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.