Olimpia II și Talna se încurcă, Oarul lider detașat

Etapa a 15-a a Ligii a IV-a Elite a adus câteva rezultate surpriză. Olimpia II pierde surprinzător la Beltiug, 2-3, cu Åžtiința după ce a avut 2-0 (!), iar Talna Orașu Nou a remizat, 2-2 la Micula. De aceste rezultate a profitat Someșul Oar, care a învins în derby-ul cu Recolta Dorolț, 2-1, iar Luceafărul a urcat pe doi după victoria clară din întâlnirea cu Vetișul, 7-1.

Unirea Tășnad s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Sportul Botiz, iar Doba a pierdut, 2-1 la șvabii din Cămin după ce a ratat și o lovitură de la 11m.

La Micula, Turul a deschis scorul cu Talna Orașu Nou dar apoi oaspeții au revenit și au preluat conducerea cu 2-1 unul dintre goluri fiind marcat de Ghiriti de la mijlocul terenului. În ultimele minute veteranul Sorin Pătcaș a egalat pentru un 2-2 spectaculos.

Someșul Oar, chiar dacă n-a strălucit s-a impus 2-1 la Dorolț. Iar beteranul de 40 de ani, Janos Kirner a fost omul meciului. Acesta a deschis scorul pentru Oar și a mai avut o bară. Mandi la al doilea autogol din acest an a făcut 2-0 pentru campioni în minutul 75 pentru ca Recolta să înscrie în minutul 77 pentru 1-2.

Oarul are acum 11 puncte avans și pare scăpată în câștigătoarea primei ediții a Ligii a IV-a Elite. Iată rezultatele complete:
Schwaben K. Cămin – Voința Doba 2-1
Unirea Tășnad – Sportul Botiz 3-0
Viitorul Vetiș – Luceafărul Decebal 1-7
Åžtiința Beltiug – FC Olimpia Satu Mare II 3-2
Recolta Dorolț – Someșul Oar 1-2
Turul Micula – Talna Orașu Nou 2-2
AS CS Cetate 2010 Ardud a stat
[GNV]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.