Olimpia, exclusă din toate competițiile organizate de FRF

Calvarul FC Olimpia 2010 a luat sfârșit. Rămas  fără bani și cu datorii de aproximativ 500000 euro, clubul a fost exclus miercuri oficial din toate competițiile organizate de Federația Română de Fotbal.

Decizia a fost anunțată în cadrul ședinței Comisiei de disciplină a FRF în urma memoriului depus de fostul jucător, Ionuț Voicu. Voicu, la fel ca și alți foști jucători de la Olimpia a încercat , fără succes, să-și recupereze restanțele financiare prin intermediul comisiilor de la FRF. Doar că în loc de bani Voicu s-a ales cu această decizie… ”Comisia a hotărât excluderea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Voicu Ionuț Adrian”. Iar pe rolul celor de la comisie s-au aflat și alți foști olimpiști.Ciul, Heil sau Krausz vor rămâne și ei doar cu dreptatea-n mână dar nu vor mai apuca să-și recupereze banii de la Olimpia din moment ce clubul a fost exclus din toate competițiile FRF.  Și la Comisia de soluționare a litigiilor ce a avut ședință pe 30 ianuarie Olimpia a fost citată… Fostul căpitan  Cosmin Iuhas a încercat să-și recupereze banii , cam 30000 lei net, sumă ce reprezintă   salarii pentru aprilie 2016, iunie – iulie 2016, august – decembrie 2017.

Din păcate, căpitanul Iuhas care s-a și accidentat pentru culorile galben-albastre va rămâne și el și cu suferința și fără banii munciți. De menționat că la începutul săptămânii conducerea Olimpiei anunțase oficial FRF-ul că retrage echipa din campionat, anticipând oarecum excluderea de miercuri! Trist final pentru gruparea fanion a județului.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

După un lung şir de depunctări din cauza neachitării drepturilor salariale faţă unii jucători, a venit şi

sentinţa definitivă, dictată de FRF împotriva Olimpiei Satu Mare, excluderea din campionatul Ligii 2.

Iată ce scrie pe site-ul FRF la în spaţiul destinat Comisiei de Etică şi Disciplină: “Comisia a hotărât excluderea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligaţiilor financiare în termenul regulamentar faţă de creditorul Voicu Ionuţ Adrian”.

FRF a trimis un comunicat oficial şi pe adresa clubului sătmărean.

De ce apare această ultimă decizie în dreptul lui Voicu, un jucător trecut meteoric pe la Olimpia? Pentru că în cazul lui au expirat toate termenele acordate Olimpiei pentru îndeplinirea obligaţiilor financiare prevăzute în contract. Iar ultima sancţiune, în caz de neîndeplinire a obligaţiilor stipulate de Comisie, este excluderea din campionat. Ceea ce s-a şi întâmplat. Dar în mod sigur despre Olimpia se va mai scrie pe site-ul FRF. Asta pentru că pe rol mai sunt şi alte dosare cu reclamaţii şi Federaţia are obligaţia să dea o soluţie în fiecare caz.

Dar, din acest moment, în mod oficial, Olimpia Satu Mare şi-a încetat activitatea!

Dar pentru cei care mai cred în Olimpia, vom încheia precum la moartea monarhilor francezi:

Olimpia a murit!
Trăiască Olimpia!

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +