Olimpia Cauas – Olimpia MCMXXI 1-7

In etapa a VIII-a a ligii a V-a, Olimpia MCMXXI a intalnit pe Olimpia Cauas intr-un meci considerat ca fiind acasa, dar disputat in deplasare.

Echipa suporterilor satmareni a deschis scorul in minutul 24 prin Istvan Lakatos, iar pe finalul primului mitan avea sa mai inscrie o data prin Adrian Gules, in minutul 45. Astfel de la pauza Olimpia MCMXXI a intrat la vestiare cu un avantaj de doua goluri.

La reluarea jocului dupa numai sase minute de la fluerul de start al arbitrului, Florin Puti avea sa inscrie si el marind diferenta pentru Olimpia, 3-0.

Desi au mai fost si alte ocazii, Olimpia MCMXXI nu a mai modificat tabela pana in minutul 82 cand Doros Ionut a inscris pentru 4-0.  Apoi in minutul 86 Norbert Nagy si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor ca in minutul 88 Sician Mihai sa inscrie si el, era 6-0 pentru Olimpia MCMXXI insa nu acesta avea sa fie si scorul final. In minutul 89 Sebastian Morosan a inscris si el pentru echipa suporterilor satmareni insa si Olimpia Cauas a izbutit si ea sa dea golul de onoare.

Astfel meciul s-a terminat cu scorul de 7-1 pentru Olimpia MCMXXI care isi consolideaza pozitia de lider al ligii a V-a seria A.

Olimpia MCMXXI intalneste, etapa urmatoare, in deplasare, pe Kneho Urziceni.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.