Olimpia Căuaș – Olimpia MCMXXI 1-7 (0-2)

Sâmbătă, 25 mai 2019, cu începere de la ora 13:30, într-un meci contând pentru etapa a XVII-a din liga a V-a, Olimpia MCMXXI a întâlnit în deplasare pe Olimpia Căuaș.

Meciul a fost arbitrat la centru de către Matei Claudiu ajutat la tușă de către Bontidean Daniel si Zsigrai Cătălin. Observator a fost Ovidiu Mazilu.

Olimpia a început meciul în următoarea formula de joc: Vlăduț Duca – Nagy Leonard, Călin Turșuc, Mihai Marius, Gheorghe Filimon, Mihai Sician, Denis Chivari, Marius Oprea, George Lăpușan, Florin Puți, Erich Srepler.

Rezerve: Sorin Michnea, Bogdan Ile, Patrick Mitrașcă , Sergiu Pop, Răzvan Voneț , Nagy Norbert

Antrenor: Nelu Donca

Olimpia Căuaș a început în următoarea formulă: Liviu Blidar – Maris Raț, Sebastian Truscai, Dănuț Țineghe, Florin Birou, Erdei Sandu, Gheorghe Marinică, Sorin Tărțan, Eduard Olah, Adrian Lazăr, Dani Gabriel

Rezerve: Adrian Maxim, Florin Cosma, Florin Mulcuțan, Vasile Mihovici

După prima repriză de joc Olimpia MCMXXI conducea pe tabela cu scorul de 2-0 prin golurile înscrise de George Lăpușan și Florin Puți.

La reluarea jocului, Olimpia Căuaș a reușit sa reducă din diferență însă Olimpia MCMXXI a perforat poarta Olimpiei din Căuaș încă de cinci ori prin, Nagy Leonard, Mihai Sician, Florin Puți de doua ori și Sergiu Pop.

Astfel scorul consemnat la finalul meciului dintre Olimpia Căuaș si Olimpia MCMXXI a fost 1-7.

Etapa următoare, Olimpia MCMXXI va întâlni acasă pe Kneho Urziceni.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.