O nouă acțiune a echipei naționale U19, cu Denis Chivari în lot

După cantonamentul din Cipru, unde au fost susținute o serie de meciuri amicale, reprezentativa României Under 19 va susține o nouă acțiune.

În perioada 9-18 februarie se va efectua un cantonament în Israel, prilej cu care se vor disputa și două meciuri amicale contra echipei Under 19 a Israelului. Reunirea lotului se va face marți, 9 februarie, iar în cursul serii se va face deplasarea spre Israel, cu avionul. În lotul echipei lui Andrei Spier se află și Denis Chivari, sătmăreanul de la FC Olimpia.

Meciurile amicale sunt programate pentru 15 și 17 februarie.

Menționăm că România face parte din grupa a treia a Turului de Elită pentru Euro 2016, găzduită de Austria, în perioada 24-29 martie 2016. Pentru a se califica la turneul final care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, reprezentativa pregătită de Andrei Spier trebuie să ocupe locul 1 în grupa din care mai fac parte Cehia, Slovacia și Austria. Cele 7 câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, țara organizatoare a EURO U19.
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Denis Chivari pleacă în Israel

În perioada 9-18 februarie Nționala U 19 a României va efectua un cantonament în Israel, prilej cu care se vor disputa și două meciuri amicale contra echipei Under 19 a Israelului. Reunirea lotului se va face marți, 9 februarie, iar în cursul serii se va face deplasarea spre Israel, cu avionul. În lotul echipei lui Andrei Spier se află și Denis Chivari, sătmăreanul de la FC Olimpia.Se pare că Denis Chivari devine încet dar sigur un om de bază la Naționala U19 , echipă pentru care a fost folosit titular în aproape toate meciurile de verificare disputate în ultima perioadă.
Meciurile amicale sunt programate pentru 15 și 17 februarie. Menționăm că România face parte din grupa a treia a Turului de Elită pentru Euro 2016, găzduită de Austria, în perioada 24-29 martie 2016. Pentru a se califica la turneul final care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, reprezentativa pregătită de Andrei Spier trebuie să ocupe locul 1 în grupa din care mai fac parte Cehia, Slovacia și Austria. Cele 7 câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, țara organizatoare a EURO U19.
[GNV]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.