Măști refolosibile cu însemnele Olimpiei

Situația recentă este una dintre cele mai grele din viața tuturor. Nici Olimpiștii nu fac excepție și, la fel ca toți cetățenii responsabili, începând cu 15 mai vor avea obligația de a purta măști de protecție pentru a preveni răspîndirea virusului care ne-a dat viețile peste cap.

Așa că ne-am gândit să o facem cu stil, și de ce nu, cu in drum să dăm ocazia suporterilor să sprijine clubul pe care îl iubim cu toții. De aceea am conceput și dat în lucru două modele de măști faciale refolosibile inscripționate cu însemnele Olimpiei Satu Mare.

Prețul unei măști va fi de 15 lei, modul de comercializare urmând a fi anunțat ulterior. Pe cei interesați îi rugăm să ne anunțe anticipat numărul de măști pe care doresc să le achiziționeze pentru a putea comanda numărul potrivit de măști, astfel că toți să poată intra in posesia lor până pe 15 Mai.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe pagina de facebook a Voluntarilor Olimpisti accesibila la link-ul: https://www.facebook.com/VoluntariOlimpisti/

#OlimpiaSuntemNoi
#ProtejămOlimpia

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.