Liga a II-a, etapa a XXVIII-a, Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare, in direct pe Digi Sport

Olimpia joacă pentru a treia oară în acest sezon cu o echipă din Bucureşti sau din împrejurimile Capitalei. De data aceasta, după CS Afumaţi şi Juventus Bucureşti, echipe care ne-au luat toate punctele, sătmărenii vor da piept cu “academicienii” din Clinceni.

Nu ştim cât de “academicieni” sunt la fotbal cei din Clinceni. Dar ştim că ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 2, la 14 puncte de Olimpia. Dar diferenţa aceasta de puncte, teoretic şi de valoare, nu este neaparat un argument în favoarea Olimpiei. Ne-am cam fript noi cu chestii de genul acesta aşa că meciul trebuie privit cu circumspecţie. Dar şi cu seriozitate, cu calm şi multe altele din partea celor care vor sta pe bancă, sau în teren, şi vor lupta duminică sub culorile clubului sătmărean.

Din păcate şi în acest meci Olimpia va fi lipsită de aportul unor jucători importanţi. Doi, Iuhas şi Krausz, din motive obiective, pentru că sunt accidentaţi şi vor mai lipsi o vreme bună. Dar Villand şi Rus şi-au făcut-o cu mâna lor şi sunt suspendaţi din cauza eliminărilor în precedentul meci. Incert este şi Vasile Pop, lovit la umăr în meciul cu Juventus. Vor reveni în lot, poate şi în teren, mijlocaşii Pană şi Onicaş, dar şi fundaşul Ciul, jucători cărora le-a expirat suspendarea.

Formaţiile probabile:
Academica: Matache – Venţer, Chindriş, Matei, Pulhac, Lazăr, Udrea, Gheorghe, H. Chiacu, Cioablă, Coman.
Olimpia: Anca – Ciul, Mureşan, Heil, Duruş, Onicaş, Erdei, Pană, Ursu, Voicu, V. Pop (Luduşan).

Partida de la Clinceni se va disputa duminică, începând cu ora 11.00 şi va putea fi vizionată în direct pe Digi Sport.

Programul etapei a 28-a:
Sâmbătă, 8 aprilie
• Juventus B. – Călăraşi (11:00)
• Luceafărul O. – ASU Timişoara (11:00)
• Dacia Brăila – F. Suceava (11:00)
• CS Afumaţi – UTA Arad (12:00)
Duminică, 9 aprilie
• A. Clinceni – FC Olimpia (11:00)

• CS Mioveni – Târgovişte 2-0
• Sepsi – Tărlungeni 3-0 (f.j.)
• Reşiţa – Vâlcea 3-0 (f.j.)
Baloteşti şi Braşov stau

Olimpia pleacă sâmbătă, se întoarce joi

La solicitarea clubului sătmărean, partida Dunărea Călăraşi – FC Olimpia, programată în etapa a 29-a se va disputa miercuri 12 aprilie şi nu sâmbătă 15 aprilie. Drept urmare, delegaţia sătmăreană va pleca sâmbătă spre Bucureşti pentru meciul cu echipa din Clinceni după care, marţi, se va deplasa la Călăraşi pentru jocul cu echipa din localitate. Motiv pentru care în lot au fost luaţi şi suspendaţii Rus şi Villand. Dar junniorii Cocian, Chitaş şi Varga au fost (re)trimişi la juniorii clubului.

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply