Liga a II-a, etapa a XXVI-a: Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpia Satu Mare in direct la Digi Sport de la 11:30

În etapa a 26-a din Liga 2, Olimpia Satu Mare joacă în deplasare, la Sfântu Gheorghe, locul 4 în campionat, una din aspirantele la promovarea în primul eșalon. Ambele echipe vin după o înfrângere, Sepsi în fața liderului Juventus în timp ce Olimpia a fost învinsă pe propriul teren, de o echipă modestă, CS Afumați.

Drept urmare ambele echipe vor trage tare pentru a-și linge rănile, adică pentru a obține victoria. Gazdele pentru a se menține în continuare în “cărțile” promovării în timp ce Olimpia dorește să nu se rupă de plutonul fruntaș și de a spera în continuare la ceva… Iar în caz de înfrângere sau egal, și de o victorie a echipei din Mioveni, Olimpia va pierde locul 5. Sigur, formația gazdă este avantajată de faptul că evolueză pe teren propriu, dar și de faptul că Olimpia va evolua fără trei jucători importanți, Heil, Iuhas, Pană, accidentați sau suspendați. Plus că nici antrenorul Bogdan Andone, suspendat și el, va sta în tribună. De partea cealaltă, din echipa din Sfântu Gheorghe va lipsi, tot din cauza unei suspendări, Niczuly, portarul titular. Dar în teren ar putea fi prezent, poate chiar din start, Vlad Bujor, fostul atacant al grupării sătmărene.

Înainte de a vă prezenta formațiile probabile să spunem că în tur, în septembrie, Olimpia a câștigat cu scorul de 3-0 prin golurile marcate de Vasile Pop (45), Heil (82) și Tudoran (90+3).

Sepsi: Feher – Burlacu, Ghinga, Damian, Dumbravă, Minciună, Issa, Huiban, Manole, Greu, Hadnagy.

Olimpia: Anca – Duruș, Mureșan, Daminuță, Bura, Onicaș, Roșu, Krausz, V. Pop, Ursu, Voicu.

Partida va începe la ora 11:30 și va fi televizată în direct de Digi Sport. Cetralul meciului a fost delegat Laurențiu Ionașcu (Buzău).

Sursa: Informatia Zilei

Cel mai interesant meci al etapei a 26-a a Ligii a 2-a se joacă cu siguranță la Sfântu Gheorghe.

Două dintre revelațiile ligii secunde, Sepsi și Olimpia se întâlnesc într-un duel al echipelor considerate ca și candidate la un loc pe podium. Și implicit la promovarea în primul eșalon.

Ambele echipe vin după evoluții modeste și înfrângeri în ultima rundă. Sepsi a pierdut pe terenul liderului, Juventus București, în vreme ce Olimpia a cedat surprinzător acasă cu CS Afumați.

Așa că oficialii celor două echipe consideră acest meci extrem de important , iar un rezultat bun ar însemna pentru Sepsi sau Olimpia menținerea în cărțile promovării.

În tur, Olimpia s-a impus clar la Satu Mare, 3-0 în fața unei echipe, Sepsi, care în ciuda diferenței de la final de pe tabelă a pus serioase probleme trupei antrenate de Bogdan Andone.

”Lucrurile vor fi diferite față de meciul din tur, dar am vrea să repetăm jocul bun de atunci și, de ce nu, să scoatem un rezultat pozitiv” spun oficialii Olimpiei.

Ambele echipe au probleme de efectiv. La gazde va lipsi portarul Niczuly, suspendat, în vreme ce la Olimpia, antrenorul Bogdan Andone nu va putea sta pe bancă iar jucătorii Pană și Heil sunt suspendați. Peste toate se adaugă și absența căpitanului Cosmin Iuhas, accidentat grav la meciul cu Afumați.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Leave a Reply