Liga a II-a, etapa a XXIX-a, Dunarea Calarasi – Olimpia Satu Mare, in direct la Digi Sport

Etapa a 29-a a Ligii 2 la fotbal se va derula pe durata a patru zile. Runda va începe de miercuri, şi se va încheia sâmbătă cu derby-ul dintre două pretendente la promovare, UTA Arad şi Sepsi.

Primul meci al etapei se va disputa miercuri după amiază, la Călăraşi acolo unde Olimpia Satu Mare va încerca să-şi mai spele din păcatele adunate în ultimele săptămâni. Când am spus “păcate” ne-am referit la şirul de înfrângeri consecutive ale Olimpiei, patru la număr. Dar evident, facem trimitere şi la evoluţiile slabe ale jucătorilor formaţiei sătmărene. Dar poate, băieţii, dar nu numai ei, se vor trezi în Săptămâna Mare şi se vor întoarce joi acasă, cu avionul, măcar cu un punct.

După meciul de duminică, pierdut în faţa echipei Academica Clinceni (0-1), lotul Olimpiei a mai rămas în apropierea Capitalei, la Snagov, iar în oraşul de pe Dunăre au ajuns marţi când s-au şi antrenat. Despre lot ştim că Rus şi Villand, suspendaţi în etapa trecută, ar putea reveni în primul 11. Poate reveni şi Vasile Pop. De asemenea, Cosmin Bura şi Florin Mureşan sunt incerţi tot din motive medicale. Duruş este suspendat pentru cumul de cartonaşe, iar Iuhas şi Krausz, accidentaţi de mai multă vreme, sunt indisponibili.

Formaţiile probabile:
Dunărea: Lungu – Ţenea, Şandru, Mardare, Stancu, Preoteasa, Cristea, Kanda, Puşcaş, Licu, Ţîră.
Olimpia: Şuta – Ciul, Mureşan, Onicaş, Heil, Rus (Villand), Erdei, Pană, V. Pop, Luduşan, Voicu.

Partida de la Călăraşi va începe la ora 17:30 şi va fi arbitrată la centru de Ionuţ Coza (Cernica). 

Sursa: Informatia Zilei

Olimpia și Dunărea Călărași deschid azi etapa a 29-a a Ligii a 2-a. Oficialii galben-albaștrilor au primit acceptul FRF de a lega deplasările de la Clinceni și Călărași, și după ce au evoluat duminică la prânz în Ilfov , echipa a tot rămas în zonă și pentru meciul de la malul Dunării. Pentru a evita o nouă deplasare obositoare…

Astfel, Dunărea și Olimpia se întâlnesc de la ora 17,30 într-un meci ce va fi transmis de Dolce sport și Digisport.

Olimpia pare a fi intrat într-o criză de idei și rezultate. Elevii lui Andone au pierdut ultimele patru meciuri și, ce e mai grav, jocul lor nu se leagă… Lovită de accidentări dar, trebuie s-o recunoaștem , și cu o campanie neinspirată de achiziții în iarnă, Olimpia e departe acum de echipa ce încânta în toamnă în eșalonul secund.

Chiar dacă revin suspendații Villand și Rus, pentru meciul de azi, antrenorul Bogdan Andone nu poate conta pe Duruș și Bura. Primul e suspendat iar al doilea s-a accidentat la Clinceni.

Antrenorul Bogdan Andone a declarat imediat după meciul de la Clinceni că dacă echipa se va prezenta la fel și la Călărași atunci clar ”nu avem nicio șansă”!

Sperăm însă că băieții vor avea o tresărire de orgoliu și vor demonstra că nu asta e valoarea echipei și că Olimpia , încă mai poate avea un cuvânt de spus în lupta pentru primele locuri din liga a 2-a…

De partea cealaltă, Dunărea vine după prima înfrângere din 2017. Una cu cântec la Juventus, un meci în care oficialii trupei din Călărași au acuzat arbitrajul…

In tur cele doua echipe au terminat la egalitate, 2-2 la Satu Mare dupa un meci spectaculos in care calarasenii au condus cu 1-0 , Olimpia a revenit prin reusitele lui Munteanu si Pana, iar apoi Dunarea a egalat prin Stefan in min. 66.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Leave a Reply