Liga a II-a, etapa a XXII-a: FC Brasov – Olimpia Satu Mare 1-2

Olimpia a inceput anul cu o victorie, reusind sa se inpuna sub Tampa scor 1-2, meciul fiind transmis in direct la tv de Digi Sport si Dolce Sport.

Bogdan Andone a inceput meciul cu urmatorul unsprezece: Anca Trip – Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaş, Krausz – Erdei, Sil. Pană, Oct. Ursu – Ad. Voicu, in timp ce omologul sau de pe banca brasovenilor, Cornel Talnar, a aliniat urmatorul unsprezece de start:  Fl. Iacob – Băjan, Al. Ichim, I. Şerban, Ct. Stan – Vagner, P. Iacob, I. Popa, Enceanu – Grigorie – Angelescu

Satmarenii au dominat in mod clar prima repriza de la Brasov insa brasovenii au fost cei care au modificat primii tabela in minutul 12, cand Bajan a centrat de pe dreapta in careul galben-albastrilor unde Ioan Serban preia cu capul iar din foarfeca il executa pe portarul Anca-Trip, 1-0.

Satmarenii se napustesc asupra portii brasovene iar in minutul 15 Muresan reia cu capul o centrare a lui Pana venita in urma unui corner, insa mingea trece putin peste poarta.

In minutul 19, Ursu venind din spate, ii ia fata lui Iacob, ciupeste mingea centrata de Voicu, iar aceasta intra in plasa, 1-1.

In minutul 24, Pana suteaza de la 14 metri, balonul izbeste din plin bara transversala revine in teren iar Voicu plaseaza o lovitura de cap care trece pe langa vinclul portii stegarilor.

In minutul 26, Krausz da o minge peste apararea brasoveana, Voicu scapa singur cu portarul stegarilor, Florin Iacob, ciupeste mingea pe langa acesta si ramane cu poarta goala dar prefera sa nu traga, este ajuns din urma de Serban care trimite mingea in corner.

In minutul 39, dintr-un corner de pe stanga, Pana centreaza la prima bara iar Krausz deviaza cu capul din 6 metri iar mingea intra in poarta stegarilor, 1-2, acesta avea sa fie si scorul la finalul primului mitan.

A doua repriza nu a fost una la fel de spectaculoasa ca si prima, probabil si din cauza terenului greu de la Brasov, astfel in minutul 51 Stan bate un corner de pe partea dreapta, Grigorie deviaza la prima bara dar portarul satmarean, Anca-Trip, e pe faza si respinge in fata.

In minutul 79, Grogorie trage de la 16 metri dar pe langa poarta Olimpiei.

In minutul 86, in urma unui corner de pe partea stanga, Grigorie reia cu capul din 6 metri dar mingea trece pe langa poarta.

In minutul 90+4, Kanalos urmareste un balon, trece de Serban si ciupeste mingea pe langa portarul Florin Iacob, insa mingea iese in afara terenului. Tot in acelasi minut Goge, reia din prima de la bara a doua o centrare venita de pe dreapta in careul Olimpiei, insa mingea trece pe langa poarta.

Pe parcursul partidei la Olimpia au mai intrat: Iulian Rosu, Tony Kanalos si Romario Rus in timp ce la FC Brasov au mai jucat: Petre Goge, Robert Tripsa si Sergiu Istrati.

Meciul de sub Tampa se incheie cu scorul de 1-2, Olimpia obtinand astfel primele 3 puncte din 2017, puncte care o urca pe locul 2 al clasamentului ligii a II-a.

Etapa urmatoare, care se desfasoara pe 4 martie, Olimpia sta, urmand sa aiba urmatorul meci in data de 11 martie in deplasare la Luceafarul Oradea. 

 

Leave a Reply