Liga a II-a, etapa a XXI-a: Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare

Având în vedere situația financiară a clubului, în prag de faliment, a depuncărilor dictate de Federație, a probabilității retragerii din campionat, conducerea Olimpiei putea alege varianta neprezentării la ultimul meci al sezonului, cel de sâmbătă, de la București, cu Academica Clinceni.

Spre cinstea lor, conducătorii și antrenorii Olimpiei au decis să facă deplsarea, și să joace meciul cu Academica. Chiar dacă va fi ultimul din istoria echipei Olimpiei. Așa că, după ce s-au mai făcut niște împrumuturi pentru a putea achita costurile deplasării, cazării, meselor, lotul Olimpiei a plecat vineri dimineață spre București.

Cei drept, lotul pe care îl au antrenorii la dispoziției este unul alcătuit în majoritate din juniori și cadeți așa că șansele la un rezultat bun sunt minime. Majoritatea titularilor din această parte a sezonului au plecat, sau au părăsit corabia Olimpiei în această săptămână. S-au și-au luat vacanța mai devreme sau sunt suspendați. Astfel, golgeterul Lusamba s-a reîntors în Franța, Villand a plecat în Germania în vizită la mama lui, portarul Florin Munteanu în Moldova la părinți, Miholca s-a dus și el la părinți, Achim a rămas la Baia Mare, Rus s-a supărat, Hlinca s-a lăsat de fotbal, iar Brata și D. Muntean sunt suspendați pentru cumul de cartonașe.

În aceste condiții Ritli și Bolba au apelat la mai mulți jucători de la echipa de juniori: Casian Kerezsi (portar), Robert Chifor, Angelo Cocian, Chitaș, Mate Varga, Florin Palenceac, Patric Sabou. Alături de aceștia din lot mai fac parte următorii: Șuta, Duruș, Tamas Szasz, David Vincze, Joszef Vincze, Pavel Nemeș, Cr. Munteanu, Fl. Mureșan, Cubaș, Cr. Jurj, și Vasile Pop.

Având în vedere că acest meci ar putea fi ultimul, le urăm mult succes tuturor celor care vor fi prezenți la jocul cu Academica. Și capul sus! Vor veni și zile mai fericite pentru Olimpia Satu Mare.

Meciul începe de la ora 11:00 și va fi arbitrat de Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea), Marilena Nan (Alexandria), Ramona Udrea (Târgu Jiu). Rezervă va fi Marius Naidin (Pitești), iar observatori Gheorghe Moise (București) și Viorel Leșeanu (Giurgiu).

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.