Liga a II-a, etapa a XX-a, Olimpia Satu Mare – Metaloglobus Bucuresti

Disputarea partidei dintre Olimpia Satu Mare și Metaloglobus era pusă sub semnul întrebării datorită faptului că clubul sătmărean nu achitase baremul datorat (circa 3.500 lei) unui asistent și observator FRF prezenți la meciul cu Chindia.

Dar comisia de specialitate din cadrul FRF, care soluționează asemenea cazuri, de regulă cu neprogramarea pentru meciul următor al echipei vinovate, nu s-a întrunit joi fiind zi liberă. Drept urmare Olimpia a avut „noroc” și va putea juca meciul de sâmbătă cu Metaloglobus. Meci care, cel mai probabil, va fi ultimul joc oficial al Olimpiei pentru multă vreme de aici încolo. Dar asta numai dacă se vor găsi banii pentru a putea organiza meciul.

Altfel din formația sătmăreană vor lipsi Hlinca și Miholca. Cei doi, primul din Bistrița, al doilea din Oradea, au anunțat că nu se mai întorc la Satu Mare urmând, probabil, să-și caute alte angajamente.

Jocul dintre FC Olimpia și Metaloglobus este programat să înceapă la ora 11.00 și și va fi arbirat de Cristian Codrea ajutat de R. Despa și Cr.Lucaci, toți din Baia Mare.

Vă reamintim că Olimpia va aborda acest meci din poziția de „lanternă roșie” după penalizarea de 4 puncte dictată de Federație.

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.