Liga a II-a, etapa a XIII-a, Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava

Olimpia va juca, în etapa a 13-a a campionatului Ligii 2 la fotbal cu Foresta Suceava, una din codașele clasamentului. Dar, cum nici Olimpia nu se află pe un loc de frunte, ba dimpotrivă, formația sătmăreană va avea un meci extrem de dificil.

Având în vedere că nevoia de puncte a ambelor formații este mare, ne așteptăm ca meciul să fie unul îndârjit, un meci de luptă. Iar factorul determinant în obținerea victorii ar putea fi ambiția și dăruirea cu care vor lupta în teren jucătorii celor două echipe. Sperăm ca la acest capitol jucătorii Olimpiei să fie peste cei din Suceava. Din păcate nici acum antrenorii grupării sătmărene nu pot conta pe cei mai buni jucători din lot. Brata, care s-a antrenat pe parcursul acestei săptămâni, nu a ajuns încă la capacitatea maximă de efort, iar Fl. Mureșan, un alt jucător important, este în continuare accidentat, iar șansele lui de a juca sâmbătă fiind de circa 10%. Dar, chiar și așa, Olimpia poate obține victoria. Mai ales că Foresta a avut realizări minime în meciurile din deplasare cucerind un singur punct în cele 6 meciuri jucate “afară“. Dar nici la meciurile de pe teren propriu nu se poate lăuda Foresta, având 2 victorii și un egal în aceste etape. Totuși, nu trebuie neglijat faptul că Foresta stă mai bine decât Olimpia din punct de vedere financiar. Dovadă că în ultimele săptămâni sucevenii au transferat 12-13 jucători din care jumătate sunt din străinătate.

Formațiile probabile:
Olimpia: Fl.Muntean – Duruș, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura, Jurj, Villand, Rus, V. Pop, Lusamba, D. Muntean. Antrenor: Zoltan Ritli.
Foresta: Began – Sumanariu, Masella, Diallo, Secrier, Renquin, Stănescu, Chalabi, Onofraş, Kimbaloula, M. Matei.

Meciul începe la ora 11:00 și va fi arbitrat de Nicolae Botaș, Călin Cimponeriu și Patricia Samsudean, toți din județul Timiș. Rezevă va fi Răzvan Necrici (Maramureș), iar observatori Mircea Ciglenean (Cluj) și Radu Bîtea (Bihor).

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.