Liga a II-a, etapa a VIII-a, Sportul Snagov – Olimpia Satu Mare

A doua deplasare consecutivă pentru FC Olimpia Satu Mare, una din nou lungă. După Călărași, sătmărenii vor juca sâmbătă cu Sportul Snagov în etapa 8 din Liga 2.

Meciul se va juca în satul Ghermănești, comuna Snagov din județul Ilfov.
Sportul Snagov este fostul club Metalul Reșița care și-a schimbat denumirea în acest sezon. Deși a retrogradat, a primit acceptul Federației să evolueze în continuare în eșalonul al doilea. Iar în momentul de față se află pe locul 11 cu 11 puncte.

Olimpia, pe locul 16 cu 7 puncte, a pornit încrezătoare vineri la drum și speră să obțină o nouă victorie după trei eșecuri consecutive. În lotul selecționat de Tiberiu Selymes se află și Dumitru Muntean, proaspăt reîntors la Olimpia. Față de lotul de la Călărași lipsesc Bura, Cocian, Ayoub și Lukacs. În schimb au fost luați Levente Vincze, Bogdan Miholca și Florin Achim.

Lotul deplasat la Ghermănești: Marius Șuta, Florin Muntean – portari; Ciprian Duruș, Florin Mureșan, Paul Copaci, Ciprian Brata, Robert Villand, Romario Rus, Denis Cubaș, Levente Vincze, Bogdan Miholca, Sergiu Jurj, Tamas Szasz, Florin Achim, Dumitru Muntean, Vasile Pop, Olivier Lusamba, Pavel Nemeș – jucători de câmp.

Meciul începe de la ora 11:00 și va fi arbitrat la centru de Ovidiu Oprea (Ploiești). La cele două margini se vor afla Florin Burlacu (Urziceni) și Marilena Nan (Alexandria). Rezervă va fi Bogdan Dumitrache (București), iar observatori Victor Stănișteanu (Buzău) și Dorinel Dincă (Călărași).

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply