Liga a II-a, etapa a VI-a, Olimpia Satu Mare – CS Afumati

După Academica Clinceni, Metaloglobus şi CS Baloteşti, Olimpia întâlneşte o nouă echipă din zona Capitalei. De data această echipa sătmăreană va întâlni pe CS Afumaţi, penultimul loc în clasament. Asta nu înseamnă că Olimpia este mare favorită la victorie. Afumaţii au un lot bun, iar faptul că în sezonul trecut au câştigat ambele meciuri, 3-0 acasă şi 1-0 la Satu Mare, trebuie să dea degândit.

Lotul Olimpiei, cu antrenorul Tibi Selymes în frunte, a intrat de vineri de într-un cantonament la o locaţie din oraş. Antrenorul Olimpiei a reţinut pentru acest meci următorii 18 jucători: Fl. Muntean, Şuta, Duruş, Fl. Mureşan, Hlinca, Brata, Bura, Rus, Copaci, Lusamba, Vasile Pop, Jurj, Szasz, Ben Khalifa, Ayoub, Miholca, Lukacs, Cocian. Dintre aceştia Tiberiu Selymes va alege “11”-le cu care va începe partida cu CS Afumaţi. Să sperăm că va fi un “11” câştigător şi că Olimpia îşi va mai adăuga 3 puncte şi va mai urca în clasament.

Partida va începe la ora 11:00, se va disputa pe stadionul “Daniel Prodan” şi va fi arbitrată la centru de Sergiu Popa (Aiud). La cele două margini se vor afla Doru Lucaciu (Cluj-Napoca) şi Casian Băla (Arad), iar rezervă va fi Gabriel Almaş (Zalău). Observatori au fost delegaţi Dan Jiga (Bistriţa) şi Daniel Sabău (Zalău).

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

 

“Nu poţi să-ţi fixezi obiectiv înalt când construieşti”

Vineri, la ora prânzului, la stadion a avut loc o conferinţă de presă la care a participat Tibi Selymes. De la antrenorul Olimpiei am aflat că nu a fost reţinuţi în lot Denis Cubaş şi Robi Villand, aflaţi în refacere după accidentările suferite. De asemenea, în lot nu este nici Cristi Munteanu lăsat afară din raţiuni de formă sportivă.

Rugat să comentze afirmaţiile de pe facebook ale preşedintelui Attila Karda, cum că obiectivul Olimpiei este clasarea pe locurile1-6 la final de campionat, Selymes a declarat: “Nu poţi să-ţi fixezi un obiectiv înalt atâta vreme cât construieşti. Ori noi suntem acum în faza de construire a unei echipe competitve pentru sezonul următor. Dacă vrei un rezultate imediate, gen promovări, locuri fruntaşe, investeşti, bagi bani, aduci jucători experimentaţi, de valoare. Ori noi nu suntem în această situaţie. Noi construim”, a spus antrenorul Olimpiei.

Sursa: Informatia Zilei

Președintele Olimpiei, Attila Karda, și antrenorul Tibor Selymes au păreri diferite în privința obiectivului pe care echipa fanion a județului ar trebui să-l îndeplinească în acest sezon. Președintele Karda a declarat că obiectivul anunțat înainte de începerea campionatului este ocuparea unuia din locurile 1-6 și cine ”nu-l înțelege e liber să plece!”.

În replică, antrenorul Tibor Selymes a declarat în cadrul unei conferințe de presă că obiectivul este construirea unei echipe competitive. Selymes spune că este greu ca echipa să se claseze pe primele locuri, având în vedere că în vară nu s-au făcut multe transferuri și sunt foarte mulți tineri în lot.
Cu toate acestea, Selymes e foarte încrezător că Olimpia va învinge sâmbătă Afumați, chiar dacă avertizează că poziția în clasament a adversarilor este înșelătoare, aceștia având o echipă foarte bună.
Tibor Selymes a afirmat și că va continua să aducă tineri la echipă, în perioada imediat următoare vor fi cooptați în lotul lărgit și 2-3 jucători de la echipa de juniori A.

Trei absenți
Cubaș si Villand au probleme de sanatate, în vreme ce Cristi Munteanu nu are nici o problema de sanatate, doar că nu a prins lotul in ultimele doua meciuri. Din fericire, nu sunt suspendari.
”In ciuda faptului ca cei de la Afumați au doar un punct, totuși au o echipa care joaca de mai multi ani impreuna. Este o echipa care are o posesie foarte buna, si la asta trebuie sa fim atenti. Sa nu credeti ca vom avea un meci usor. O sa avem un meci foarte greu, dar, daca abordam meciul cum am abordat cele 60 de minute cu Sibiul, eu zic ca putem castiga fara probleme. Trebuie sa punem mai multa presiune, sa tinem mingea în terenul advers. Nu o sa fie usor, dar de aceea muncim, ca sa putem face aceste lucruri . Sper ca jucatorii mei experimentati sa aiba alta atitudine in teren si sa ajute tinerii”, a spus Tibi Selymes la conferința de presă de ieri.
Partida Olimpia- Afumați va începe la ora 11 și va fi arbitrată de Popa Sergiu (Aiud) la centru, ajutat la cele două margini de Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca) și Băla Casian (Arad) . Rezervă : Almaş Gabriel (Zalău). Observatori Jiga Dan (Bistriţa) și Sabau Daniel (Zalău )
Altfel, tot la liga a 2-a în cadrul etapei a 6-a, președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi, va superviza ca observator partida Luceafărul Oradea- Chindia Târgoviște iar Ovidiu Mazilu a fost delegat să conducă la centru meciul ASU Poli Timișoara- CS Mioveni.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Meciurile etapei a VI-a:

Match Score
1 septembrie 2017 18:30
ASA Targu Mures – Dacia Braila
2 - 1
2 septembrie 2017 11:00
Sportul Snagov – Dunarea Calarasi
0 - 1
2 septembrie 2017 11:00
Olimpia Satu MareCS Afumati
0 - 2
2 septembrie 2017 11:00
UTA Arad – CS Balotesti
2 - 2
2 septembrie 2017 11:00
Stiinta Miroslava – Academica Clinceni
1 - 2
2 septembrie 2017 11:00
Foresta Suceava – Metaloglobus Bucuresti
1 - 1
2 septembrie 2017 11:00
Luceafarul Oradea – Chindia Targoviste
2 - 1
2 septembrie 2017 11:00
Ripensia Timisoara – FC Arges
1 - 1
2 septembrie 2017 17:00
ASU Poli Timisoara – CS Mioveni
1 - 0
3 septembrie 2017 12:00
Pandurii Targu Jiu – AFC Hermannstadt
1 - 3

Leave a Reply