Liga a II-a, etapa a V-a, CS Balotesti – Olimpia Satu Mare

Olimpia a plecat cu un moral bun spre Balotești și speră să obțină un nou succes în liga a 2-a.

Victoria de miercuri cu Sibiul și mai ales evoluția bună a echipei ne dau speranțe că trupa lui Selymes se va întoarce acasă cu toate punctele…Mai ales că CS Balotești nu pare a fi o adversară de speriat… O echipă care a marcat un gol și are un punct după patru runde…

Pentru a creşte şansele la un rezultat bun la Baloteşti, pentru a avea jucători odihniţi în teren, conducerea clubului a decis ca echipa să facă deplasarea spre Baloteşti încă de joi dimineaţa. Ei au ajuns vineri spre seară la destinaţie şi s-au cazat la un motel din marginea Snagovului. Vineri jucătorii au efectuat un antrenament pe un teren din apropiere, s-au plimbat, s-au relaxat, iar astăzi, de la ora 11, vor evolua pe terenul din Baloteşti.

Formaţiile probabile:
CS Baloteşti: Iordan – Dudu, Filip, Nica, Marciuc, L. Ion, Ciubuc, Răuţă, Pătraşcu, Gojnea, Neagu. Antrenor: Laurenţiu Diniţă.
FC Olimpia: Fl.Muntean – Duruş, Fl. Mureşan, Hlinca, Copaci (Bura), V. Pop, Cr.Munteanu, Miholca, Brata, Lukacs, Lusamba. Rezerve: Şuta, Szasz, Ben Khalifa, Ayoub, Jurj, Cocian, Rus. Antrenor: Tiberiu Selymes.
Meciul începe la ora 11:00 şi va fi arbitrat de Florin Miron (Bucureşti), Daniel Vlase (Slobozia) şi Florian Vişan (Galaţi).

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Porniți spre Balotești cu un moral bun, după victoria de miercuri, 2-0 cu Hermannstadt, jucătorii Olimpiei Satu Mare speră la un nou succes în etapa de sâmbătă a Ligii 2 la fotbal. Dar condițiile disputării vor fi altele, pe teren străin, cu o echipă avidă de puncte.

Jucătorii sătmărenii vor trebui să lupte din răsputeri pentru a nu pierde meciul, pentru a se întoarce măcar cu un punct acasă. Totuși, cel puțin după liniile din clasament, Olimpia are șanse bune la un rezultat pozitiv. Echipa gazdă, cu numai un singur punct câștigat după 4 etape, 0-0 cu CS Afumați, și cu un singur gol marcat, a avut un start poticnit și Olimpia pare a fi în avantaj în ce privește șansele la o victorie sau meci egal. Dar suntem doar la început de campionat așa că aceste calcule pot să fie infirmate.

Pentru a crește șansele la un rezultat bun la Balotești, pentru a avea jucători odihniți în teren, conducerea clubului a decis ca echipa să facă deplasarea spre Balotești încă de joi dimineața. Ei au ajuns vineri spre seară la destinație și s-au cazat la un motel din marginea Snagovului. Vineri jucătorii au efectuat un antrenament pe un teren din apropiere, s-au plimbat, s-au relaxat, iar sâmbătă vor intra în teren pe terenul din Balotești.

Formațiile probabile:
CS Balotești: Iordan – Dudu, Filip, Nica, Marciuc, L. Ion, Ciubuc, Răuţă, Pătraşcu, Gojnea, Neagu. Antrenor: Laurenţiu Diniţă.
FC Olimpia: Fl.Muntean – Duruș, Fl. Mureșan, Hlinca, Copaci (Bura), V. Pop, Cr.Munteanu, Miholca, Brata, Lukacs, Lusamba. Rezerve: Șuta, Szasz, Ben Khalifa, Ayoub, Jurj, Cocian, Rus. Antrenor: Tiberiu Selymes.

Meciul începe la ora 11:00 și va fi arbitrat de Florin Miron (București), Daniel Vlase (Slobozia) și Florian Vișan (Galați).

Sursa: Informatia Zilei

Meciurile etapei a V-a

Match Score
26 august 2017 11:00
ASA Targu Mures – Sportul Snagov
1 - 1
26 august 2017 11:00
Dacia Braila – Ripensia Timisoara
2 - 2
26 august 2017 11:00
FC Arges – Luceafarul Oradea
3 - 0
26 august 2017 11:00
Chindia Targoviste – Foresta Suceava
6 - 0
26 august 2017 11:00
Metaloglobus Bucuresti – Stiinta Miroslava
1 - 2
26 august 2017 11:00
Academica Clinceni – ASU Poli Timisoara
2 - 3
26 august 2017 11:00
CS BalotestiOlimpia Satu Mare
2 - 0
26 august 2017 11:00
CS Afumati – Dunarea Calarasi
0 - 1
26 august 2017 12:30
AFC Hermannstadt – UTA Arad
2 - 0
26 august 2017 18:30
CS Mioveni – Pandurii Targu Jiu
0 - 4

Leave a Reply