Liga a V-a, etapa a XVIII-a, Olimpia MCMXXI Satu Mare – Kneho Urziceni

In cea de a XVIII-a etapa a ligii a V-a, Olimpia MCMXXI Satu Mare, întâlnește acasă, pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan, duminica 2 iunie 2019, cu începere de la ora 18:00 pe Kneho Urziceni, intrarea fiind libera.

OLIMPIA Satu Mare joacă duminică pe stadionul Olimpia Daniel Prodan ultimul meci din sezonul regulat al ligii a V-a seria A împotriva echipei Kneho Urziceni! Înaintea meciului de duminică, #GalbenAlbaștrii ocupă primul loc în clasamentul seriei A din Liga a V-a cu un total de 48 de puncte, în timp ce oaspeții noștri, Kneho Urziceni, ocupă locul 3 cu un total de 29 de puncte!

Având în vedere că termenul de depunere al declarației 230, cea referitoare la redirecționarea a 2% din impozitul pe venit, s-a prelungit pana la data de 31 Iulie, la meciul de duminică veți avea ocazia de a completa declarația, în cazul în care nu ați făcut-o deja.

Așa cum v-am obișnuit, continuăm tradiția tombolei de la meci. Fiecare donație de minim 5 Lei vă aduce șansa de a câștiga o minge cu autografele tuturor jucătorilor Olimpiei!

#OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.