Liga a V-a, etapa a VIII-a: Olimpia Cauas – Olimpia MCMXXI

In etapa a VIII-a a ligii a V-a, Olimpia MCMXXI are programat un meci, care desi considerat acasa, se va disputa in deplasare, la Olimpia Cauas. Meciul va avea loc duminica, 28 octombrie 2018, cu incepere de la ora 15:00 pe stadionul din Cauas.

Asa cum bine stiti, Olimpia MCMXXI a stat etapa trecuta cu Speranta Bogdand, meciul fiind amanat.

Inaintea acestei etape Olimpia Cauas ocupa locul 4 in clasament avand 12 puncte, etapa trecuta reusind sa invinga pe Olimpia Domanesti cu 2-1.

Olimpia MCMXXI, desi nu a jucat etapa trecuta a ramas pe pozitia de lider al ligii a V-a,  avand 18 puncte.

Așa cum probabil știți, meciul pe care Olimpia MCMXXI il va disputa în compania Olimpiei Căuaș se va disputa în deplasare, însă va fi considerat meci „acasă”. De aceea , lovitura de începere a meciului va fi dată de un suporter mai inedit al Olimpiei, Stefan Schiewietz. Acesta s-a născut și locuiește în Germania, însă s-a atașat de clubul nostru și este unul dintre cotizanții importanți ai clubului. De aceea, având în vedere că în acest weekend ne va vizita din nou orașul și județul, am decis să îi acordăm lovitura de începere a meciului Olimpia Căuaș- Olimpia MCMXXI Satu Mare.#FamiliaOlimpia#OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.