Liga a V-a, etapa a V-a, Olimpia Domănești – Olimpia MCMXXI 0-7

Olimpia MCMXXI a deschis etapa a V-a din Liga a V-a în deplasarea de la Domănești din 6 octombrie 2018.

Echipa noastră a început meciul cu urmatorul unsprezece: Crișan – Leonard Nagy, Vonet, Turșuc, Ile, Cuth, Moroșan, Doroș, Patric Pop, Sergiu Pop, Șrepler.

Meciul a fost arbitrat de Bathory Stefan, Bonțidean Daniel și Estan Alex, iar observator a fost Iosif Kalmar.

Tabela a fost modificată foarte rapid de către galben-albaștrii, mai precis în minutul 3, prin Sergiu Pop, care a ținut să-l felicite pe antrenorul Ioan Donca, afișând un tricou pe care scria „La mulți ani, Nelu Donca”.

Pe această cale dorim să-i urăm și noi antrenorului Nelu Donca: La mulți ani! Multă sănătate și cât mai multe rezultate bune alături de Olimpia MCMXXI.

Scorul s-a schimbat din nou în minutul 7 când Șrepler a înscris al doilea gol pentru Olimpia MCMXXI.

Olimpia Domănești puteau să înscrie și ei, dar au ratat penalty-ul dictat în minutul 17 de arbitrul Bathory.

Au mai fost și alte ocazii ale Olimpiei, însă tabela a mai fost modificată doar pe finalul primei reprize când Erich Srepler și-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor, prima dată în minutul 41, apoi în minutul 42, reușind astfel un hattrick.

Rezultatul la pauză avea sa fie așadar: Olimpia Domănești – Olimpia MCMXXI 0-4.

A doua parte a meciului a început cu un gol înscris de același Erich Șrepler, astfel Olimpia MCMXXI conducea cu 5-0 în minutul 46.

Pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele: Doroș în minutul 55 pentru 6-0, respectiv Lakatos în minutul 73 pentru 7-0. Acesta avea să fie și scorul final al acestui meci.

Pentru Olimpia MCMXXI au mai jucat: Lakatos, Norbert Nagy, Puti, Sician si Guleș.

Olimpia MCMXXI reușeste astfel a patra victorie la zero din cele cinci obținute până acum și își consolidează poziția de lider a seriei A din liga a V-a.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.