Liga a V-a, etapa a IV-a: Vulturii Santau – Olimpia MCMXXI 2-6

In cea de-a IV-a etapa a ligii a V-a, seria A, Olimpia MCMXXI a intalnit, duminica 30 septembrie, cu incepere de la ora 15:00 in deplasare la Santau pe Vulturii.

Pentru acest meci antrenorul galben-albastrilor, Ioan Donca, a aliniat urmatorul unsprezece de start:  Blidar – Morosan, Mihai, Ile, Vonet, Tursuc, Mitrasca, Puti, Lakatos, Srepler, Cuth

Arbitri: Bogdan Razvan, Marian Beniamin si Mihali Darius

Observator: Dorca Marcel

Vulturii au deschis rapid scorul in minutul 8 insa galben-albastrii nu s-au lasat influentati de acest lucru si au egalat 2 minute mai tarziu prin Mitrasca. 

In minutul 36 Olimpia avea sa treaca la conducere prin golul inscris de Puti, era 2-1 pentru Olimpia. Vulturii au egalat insa 2 minute mai tarziu, in minutul 38 iar scorul devenea 2-2. Acest scor s-a pastrat pana la pauza meciului.

In cel de al doilea mitan, la trei minute de la reluarea jocului, Sergiu Pop avea sa-i aduca din nou pe galben-albastrii in avantaj, 3-2 pentru Olimpia.

Din minutul 60, Olimpia a trecut la controlul jocului datorita unei caderi fizice a celor de la Santau, astfel pe acest fond, Florin Puti avea sa majoreze diferenta in minutul 64 si scorul devenea 4-2 pentru Olimpia.

Pana la finalul meciului pe lista marcatorilor si-au trecut numele, mai intai Leonard Nagy in minutul 76 iar apoi Patrick Mitrasca avea sa inscrie si el inca o data in minutul 88. Scorul devenise 6-2 pentru Olimpia scor cu care avea sa se incheie acest meci.

In urma acestui rezultat, Olimpia isi consolideaza pozitia de lider in fruntea clasamentului ligii a V-a, Seria A, cu maxim de puncte, doisprezece, acesta fiind totodata si primul meci oficial in care galben-albastrii incaseaza goluri in acest sezon.

Etapa urmatoare Olimpia MCMXXI intalneste intr-un meci ce se va juca tot in deplasare, pe cei de la Olimpia Domanesti, echipa cu care se va intalni apoi, pe 10 octombrie, pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan, in Cupa Romaniei, faza judeteana.

Cum deja s-au obisnuit, la final de meci, echipa a sarbatorit victoria alaturi de galeria prezenta la meci, galerie care si de data aceasta si-a facut datoria pe intreg parcursul meciului incurajandu-si favoritii.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.