Liga a V-a, etapa a III-a: Olimpia MCMXXI – Termala Dindesti

Duminica, 23 septembrie 2018, incepand cu ora 17:00, Olimpia MCMXXI intalneste acasa intr-un meci contand pentru cea de-a treia etapa a ligii a V-a, seria A, pe Termala Dindesti. Intrarea la meci este libera, insa cei care vor dori sa faca donatii o vor putea face, primind in schimb un tichet pe baza caruia vor putea participa la o tombola al carui premiu este o minge cu autografele jucatorilor.

Arbitrii la acest meci vor fi: Pop Rares, Orha Dan și Mihali Darius.
Observator: Kalmar Iosif.

Olimpia vine dupa doua succese categorice in primele doua etape in fata celor de la Platanul Marna si Gloria Moftinu Mare, reusind sa marcheze nu mai putin de treisprezece goluri si neprimind niciunul. 

Cei de la Termala din Dindesti vin dupa o infrangere usturatoare, scor 1-5, in deplasare la Vulturii Santau, etapa trecuta reusind sa se inpuna acasa, la limita, scor 1-0, in fata Olimpiei Domanesti.

Astfel, in urma meciurilor bune pe care Olimpia MCMXXI le-a prestat in primele doua etape, speram ca si in meciul de duminica sa vedem un nou joc bun al favoritilor nostri incununat cu o victorie.

Asa cum s-a intamplat si la precedentul meci disputat acasa de catre Olimpia MCMXXI, lovitura de incepere poate fi data de catre un suporter daca acesta doneaza suma de 100 lei. Astfel la meciul de duminica, lovitura de incepere va fi data de catre, Olimpiu, fiul unuia dintre cei mai vechi membri ai galeriei galben-albastre, Cristian Molnar.

Cei care doresc să afle mai multe despre proiectul nostru, despre problemele cu care ne confruntăm zi de zi, pot primi răspunsuri direct de la #VoluntariOlimpiști după meciul de duminică. Intenționăm ca după fluierul final să ne întâlnim cu voi la tribuna oficială și să vă răspundem la întrebări. De asemenea sunt binevenite sugestii și idei la care noi poate că nu ne-am gândit. Vă așteptăm atât la meci, cât și după. #OlimpiaSuntemNoi

Inainte Olimpia!

One Response

  1. Picu 22 septembrie 2018

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.