Kneho Urziceni – Olimpia MCMXXI 0-4

In cea de a IX-a etapa a ligii a V-a  seria A, Olimpia MCMXXI a intalnit duminica 4 noiembrie 2018, cu incepere de la ora 14:30, in deplasare la Urziceni pe Kneho, echipa de pe locul doi care inainte de acesta etapa avea cinci victorii, doua egaluri si nicio infrangere.

Meciul a fost arbitrat de catre Kovacs Szabolcs, Kopriva Tamas, Salagean Norbert iar observator a fost Kegyes Tibor.

Antrenorul echipei suporterilor satmareni, Nelu Donca, a inceput meciul cu urmatorul unsprezece: Crisan – Ile, Nagy, Tursuc, Vonet – Puti, Morosan, Mitrasca, Srepler – Pop, Lakatos.

Prima repriza a fost una echilibrata, ambele echipe cautand golul insa cea care a izbutit acest lucru a fost Olimpia in minutul 32, cand dupa o incursiune pe partea dreapta a lui Mitrasca, acesta reuseste centrarea in careu, portarul gazdelor iese pe centrare dar scapa mingea situatie de care profita Florin Puti care trimite balonul in poarta goala.

In minutul 44 tot in urma unei incursiuni pe partea dreapta, Mitrasca reuseste din nou centrarea, un fundas advers dorind sa respinga, trimite balonul in propria poarta din cauza terenului prost.

Astfel la pauza Olimpia MCMXXI a intrat la cabine avand doua goluri in avantaj.

La reluarea jocului, cel de al doilea mitan a fost dominat de Olimpia care a avut mai multe ocazii de a marca insa doar doua s-au concretizat.

Astfel in minutul 70 Erich Srepler reuseste sa inscrie dupa ce in prealabil portarul de la Kneho reusise sa respinga un sut al galben-albastrilor.

Patric Mitrasca isi trece si el numele pe lista marcatorilor in minutul 83 dupa ce reusise sa il invinga pe portarul echipei din Urziceni cu un sut la coltul scurt.

Astfel rezultatul final al acestei partide avea sa fie Kneho Urziceni – Olimpia MCMXXI 0-4.

Olimpia prin acest rezultat si-a consolidat pozitia de lider al clasamentului, reusind a IX-a victorie consecutiva in acest sezon, opt in campionat si una in Cupa Romaniei.

La finalul meciului jucatorii au sarbatorit victoria alaturi de galeria care a fost prezenta la meci.

Olimpia MCMXXI va intalni duminica viitoare intr-un meci restant din etapa a VII-a, in deplasare, pe Speranta Bogdand.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.