Kanaloș pleacă la un turneu în Italia

România Under 18 va participa în perioada 28 februarie și 4 martie la turneul „Roma Caput Mundi” din Italia. Tricolorii lui Costel Enache au fost repartizați în Grupa A, alături de naționalelor Under 18 din Anglia, Grecia și Italia. În Grupa B se află Albania, Malta, Țara Galilor și Lazio U18.

În lotul de 18 jucători a fost convocat și Tony Kanaloș, mijlocașul de la FC Olimpia Satu Mare.

Reunirea lotului se va face în 25 februarie la complexul FRF de la Mogoșoaia, unde va avea loc și un prim antrenament.
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Kanalos cu Naționala U 18 la „Roma Caput Mundi”

Mijlocașul Olimpiei, Toni Kanalos va participa de săptămâna viitoare la o nouă acțiune a Naționalei U 18 a României. Kanalos a fost convocat de selecționerul Costel Enache pentru turneul „Roma Caput Mundi” la care România U18 a fost invitată. La acest turneu, România a fost repartizată în grupa A, alături de naționala Under 18 a colegiilor din Anglia, naționala Under 18 a Greciei și naționala Under 18 de amatori a Italiei. În grupa B vor evolua naționalele Under 18 ale Albaniei, Maltei și Țării Galilor, precum și o selecționată Under 18 a regiunii Lazio.

Finala turneului are loc pe 4 martie

Lotul pregătit de Costel Enache va debuta în competiție pe 29 februarie, când va juca la Artena cu echipa Angliei, iar a doua zi va întâlni Grecia, la Alatri. Ultimul meci din grupă va fi disputat pe 3 martie, la Monte Compatri, contra Italiei. Câștigătoarele celor două grupe vor disputa finala pe 4 martie, la Ostia Lido/Roma, pe stadionul „Anco Marzio”. Pentru această acțiune, Costel Enache a selecționat 18 jucători, dintre care patru evoluează peste hotare. Față de lotul inițial s-au produs trei schimbări, după ce Ianis Hagi (FC Viitorul), Ionuț Tănase și Adrian Petre (ambii UTA Bătrâna Doamnă) au devenit indisponibili. În locul acestora au fost aduși la lot Nicușor Carnat (Wolverhampton), Tony Kanalos (Olimpia Satu Mare) și Sergiu Jurj (FCM Baia Mare).

[GNV]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.