Gaz Metan – Olimpia, vineri la Digi Sport 1

La sfârșitul acestei săptămâni se dă startul Ligii a II-a la fotbal cu meciurile etapei a 19-a.

În etapa de debut, Olimpia va evolua în deplasare, la Mediaș, împotriva echipei din localitate. Partida se va disputa vineri 26 februarie. Meciul este programat să se joace în nocturnă, cu începere de la ora 18.00, și va fi televizat în direct de Digi Sport 1. Delegația sătmăreană va pleca spre Mediaș joi dimineață iar în seara aceleași zile va efectua un antrenament la lumina reflectoarelor.

[Constantin Demian/IZ-SM]

Gaz Metan Mediaș – Olimpia, vineri la Digisport 1

Campionatul ligii secunde se reia în week end, cu etapa a XIX-a.

Olimpia Satu Mare va începe sezonul cu un meci extrem de important în deplasare, la Gaz metan Mediaș. E un meci cu un adversar direct în lupta pentru un loc de play off.În tur, la Satu Mare rezultatul a fost egal, 0-0. Partida se va juca vineri de la ora 18 și va fi transmisă de Digisport 1.

Altfe, echipa sătmăreanului Bogdan Miron, UTA, joacă pe teren propriu în compania echipei FC Brașov, meciul începe la ora 11,30 și e televizat în direct de Digi Sport 1. În tur a fost 2-2, cu roș-albii revenind după ce au fost conduși cu 2-0. Golurile arădenilor din meciul disputat pe 3 octombrie le-au înscris Curtuiuș și Szekely.

Programul complet al etapei: Universitatea Cluj – CS Mioveni, Gaz Metan Mediaș – Olimpia Satu Mare, Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea, Chindia Târgoviște – FCM Baia Mare, Metalul Reșița – Șoimii Pîncota. Ar fi trebuit să se dispute și meciul FC Caransebeș – FC Bihor, însă ambele echipe au abandonat competiția în pauza de iarnă.
[GNV]

Leave a Reply