Final de drum pentru Olimpia în Cupa României

Azi, în sferturile de finală ale Cupei României (faza județeană), Olimpia Satu Mare a întâlnit pe Viitorul Vetiș într-un meci ce s-a disputat la Dorolt cu începere de la ora 18:00.

Pentru această partidă, antrenorul Lulu Dragomir a aliniat următoarea formulă la start: Șugar Alex – Lung Alin, Silaghi Mario, Turșuc Călin (c), Palinceac Florin, Mizsei Zoltan, Kecskes Roger, Chivari Denis, Gombar Alin, Ștef Raul, Șrepler Erich.

Rezerve: Mezei Tamaș, Rus Ioan. Forgacs Darius. Sabou Cătălin, Crainic Luca, Blaga Ricardo, Catricicau Darius.

De cealaltă parte antrenorul Popa Cristian a început meciul cu următorul unsprezece: Oșan Rareș – Apai Raul, Mureșan Rareș, Feher Luca, Godja Adrian, Caba Laurențiu, Pop Nandor, Anton Cosmin, Gavrilescu Dan, Micle Alex, Tamaș Patric.

Rezerve: Palage Șerban, Lazar Denis, Sasu Daniel, Horvat Kevin, Micle Paul, Toth Cristian, Duca Marius, Tite Ionuț, Bodan Daniel

Meciul a fost arbitrat la centru de către Kovacs Szabolcs ajutat la cele două tușe de către Sălăjean Norbert si Moisa Florin. Observator a fost Papp Ioan.

Deși a dominat, Olimpia a deschis scorul de abia in minutul 40 prin Alin Gombar care a primit o centrare de pe partea dreaptă în urma căreia cu capul a reușit sa îl lobeze pe portarul celor de la Vetiș deschizând scorul pentru Olimpia.

La ultima fază a primei reprize, portarul Olimpiei, Sugar Alex, iese la marginea careului de șaisprezece metri deși fundașul Olimpiei, Turșuc Călin, era în duel cu atacantul advers, Gavrilescu, acesta trece de ambii jucători ai formației galben-albastre și cu poarta goala înscrie pentru 1-1, scor cu care s-a intrat la cabine.

In cea de a doua repriza Olimpia domina meciul, având numeroase ocazii de a marca însă superficialitatea din fata porții păstrează tabela neschimbata pana in minutul 82 când același Gavrilescu duce scorul la 2-1 pentru Viitorul Vetiș in urma unei greșeli a apărării galben-albastre.

In minutul 90 Tamaș urca scorul la 3-1 pentru Viitorul Vetiș ca in minutul 90+4 Pop sa stabilească scorul final, Olimpia Satu Mare – Viitorul Vetiș 1-4.

Astfel Olimpia Satu Mare se oprește în sferturile de finala ale acestei ediții de Cupa României, faza județeană.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +