FC Caransebeș se retrage din campionat

Echipa din Caransebeș va trimite la FRF documentele care vor anunța retragerea grupării din campionat. Penalizată cu 52 de puncte în urma unor litigii nerezolvate cu o serie de jucători, FC Caransebeș va anunța în această săptămână retragerea din campionatului eșalonului secund. „În ultima ședință a Consiliului Local Caransebeș s-a decis ca echipa de fotbal să nu mai fie sprijinită. Motivele sînt destule. Unele dintre ele sînt aceste articole și zvonuri legate rezultatele echipei noastre și implicarea în partide trucate.

Trebuie s-o spunem pe nume, au fost meciuri cu destule semne de întrebare. A apărut și acea declarație a unui jucător de la noi. Toate acestea duc la retragerea echipei din campionat. Pînă la finalul acestei săptămîni vom trimite o adresă oficială la FRF prin care anunțăm retragerea noastră”, a precizat Dorin Micșa, președintele grupării din Caransebeș la Sport Total FM.

Olimpia va câștiga astfel trei puncte la masa verde, trupa lui Csik fiind programată să joace la Caransebeș pe 2 aprilie în ultima etapă a sezonului regulat!
[GNV]

Leave a Reply