Etapa a XIV-a: Olimpia Satu Mare – Lotus Băile Felix

În ultimul meci oficial pe teren propriu din acest an echipa noastră o va întâlni pe Lotus Băile Felix, sâmbătă 25 noiembrie 2023 cu începere de la ora 14:00 pe stadionul Someșul.

În meciul tur echipa bihoreană s-a impus la limită, scor 1-0 însă și echipa noastră a avut câteva ocazii bune de a marca.

Galben-albaștri vin după o înfrângere suferită etapa trecută în fața CSM-ului sătmărean scor 3-2 și se află pe poziția a noua în clasament cu doisprezece puncte în timp ce Lotus Băile Felix a învins etapa trecută acasă pe Minaur Baia Mare, scor 2-1 și se află pe poziția a treia în clasament cu douăzeci și două de puncte.

În meciurile disputate în deplasare echipa din Băile Felix a strâns șapte puncte din cele douăzeci si doua acumulate pana acum, în timp ce echipa noastră în meciurile disputate acasă a strâns noua puncte din totalul de doisprezece.

Astfel se anunță un meci interesant pe stadionul Someșul, sâmbătă cu începere de la ora 14:00, acesta fiind și ultimul pe teren propriu al băieților noștri și va invităm să îi susțineți pentru a obține un rezultat bun și a acumula puncte în clasament, puncte de care echipa noastră are mare nevoie.
De asemenea vă anunțăm că au fost reînnoite stocurile în ce privește tricourile replică al echipei noastre, atât pentru copii cât si pentru adulți însă acestea sunt limitate și le veți putea găsi la stadion pentru achiziționare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +