Etapa a XIII-a: CSM Satu Mare – Olimpia Satu Mare

Etapa a XIII-a a ligii a III-a, seria a X-a, o readuce pe Olimpia pe stadionul care a fost casa sa și anume, stadionul Olimpia – Daniel Prodan, acolo unde o va înfrunta pe CSM Satu Mare.

Echipa noastră nu traversează o perioadă prea bună, etapa trecută fiind învinsă în deplasare de CSM Sighetu Marmației cu 4-0, de altfel, galben-albaștrii nu au reușit să obțină în deplasare decât trei puncte în acest sezon, la Dej. Astfel Olimpia Satu Mare se afla în acest moment pe locul nouă în clasament cu doisprezece puncte.

De cealaltă parte CSM Satu Mare a reușit trei victorii consecutive după plecarea lui Florin Fabian, reușind să revină pe locul doi în clasament cu douăzeci și trei de puncte. Față de meciul din tur, Ovidiu Suciu, antrenorul de portari al Olimpiei, a schimbat tabăra, el fiind acum prezent în staff-ul tehnic al CSM-ului pe același post.

Se anunță un meci greu pentru echipa noastră însă suporterii noștri vor fi prezenți pentru a-i încuraja pe băieții antrenați de Cristi Popa astfel că se anunță o atmosferă frumoasă de meci dacă și vremea va fi favorabilă.

Îndemnul nostru pentru toți suporterii clubului nostru este să ne încurajăm la unison echipa și să fim cu toții prezenți în Sectorul Oaspeți.

Uniți suntem de neoprit!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +