Etapa a X-a: Sănătatea Cluj – Olimpia Satu Mare

Cea de-a X-a etapă a ligii a III-a, seria a X-a, a programat echipa noastră pentru un joc în deplasare, la Cluj, unde o va întâlni pe Sănătatea. În turul campionatului, cele două formații au remizat, scor 2-2, după ce echipa noastră a preluat de doua ori conducerea pe tabela de marcaj.

Meciul se va disputa vineri, 27 octombrie 2023, cu începere de la ora 15:00, pe terenul bazei sportive Clujana.

Înaintea acestei partide Olimpia Satu Mare, ocupa locul nouă în clasament cu nouă puncte și vine după cea mai drastică înfrângere de la înființarea echipei, 7-1, în deplasarea de la Sântandrei din etapa trecută.

Sănătatea Cluj e doar la un punct distanță, ocupând poziția a șaptea a clasamentului cu zece puncte venind după o înfrângere pe teren propriu în fața ultimei clasate Minaur Baia Mare, scor 0-2.

Dacă aruncăm o privire la meciurile de până acum, observăm că Sănătatea Cluj are doar o singură victorie în meciurile de acasă, scor 2-1, împotriva vecinei noastre din județ, Victoria Carei, iar echipa noastră si ea o singură victorie în deplasare, la Dej, unde a învins-o pe Minerul Ocna Dej, scor 2-1.

Se anunță deci un meci echilibrat între cele doua formații, meci în care rămâne de văzut dacă echipa noastră va reuși să treacă peste rezultatul înregistrat etapa trecută la Sântandrei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +