Etapa a VIII-a: Olimpia Satu Mare – SCM Zalău

Cea de-a VIII-a etapa aduce în fața echipei noastre si a publicului sătmărean, caci meciul se va juca pe stadionul Someșul din Satu Mare de la ora 13:00, liderul incontestabil al seriei a X-a din liga a III-a, SCM Zalău, echipa cu șapte victorii din tot atâtea meciuri disputate. SCM Zalău a învins etapa trecuta cu 4-2 pe Minaur Baia Mare, într-un joc disputat la Zalău.

Echipa noastră are și ea un moral bun reușind prima victorie în liga a III-a, etapa trecută pe terenul din Vad, județul Cluj, unde a întâlnit-o pe Sănătatea Cluj și în fața căreia s-a impus cu scorul de 2-1.

Se anunța un meci interesant de văzut întrucât Olimpia Satu Mare este o echipă greu de bătut pe teren propriu, de cealaltă parte SCM Zalău nu mai are nevoie de nicio prezentare, câștigând în liga a III-a până acum toate meciurile. Vom vedea daca băieții lui Cristi Popa vor reuși să tină piept echipei din Zalău și să obțină puncte din acest meci, pentru asta vă așteptăm la stadion, sâmbătă 14 octombrie 2023 cu începere de la ora 13:00 să îi susținem împreuna pe băieții în galben-albastru.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +