Etapa a VII-a: Minerul Ocna Dej – Olimpia Satu Mare

Cea de-a VII-a etapă a ligii a III-a, seria a X-a, a programat echipa noastră pentru o noua deplasare, de această dată la baza sportivă din Vad, județul Cluj, unde o va întâlni pe Minerul Ocna Dej, vineri 6 octombrie 2023, cu începere de la ora 15:00.

Formația din Dej ocupă poziția a V-a in clasament cu opt puncte și vine după cea mai categorică victorie, obținută în deplasare pe terenul celor de la Baia Mare, scor 4-0. Restul punctelor le-a obținut învingând în deplasare pe Victoria Carei, scor 3-0 în prima etapă și obținând două rezultate de egalitate, în deplasare la Sighetu Marmației și la Sântandrei, 3-3 respectiv 1-1. Pe teren propriu, minerii dejeni nu au reușit deocamdată să câștige niciun punct, pierzând în etapa a III-a cu liderul clasamentului SCM Zalău dar au înregistrând și o „surpriză” în etapa a V-a când au pierdut cu Sănătatea Cluj.

Echipa noastră ocupă din păcate ultima poziție în clasament cu trei puncte acumulate până acum înregistrând trei rezultate de egalitate și trei înfrângeri. Formația noastră a pierdut etapa trecută pe teren propriu, scor 1-2, cu vecina din județ, Victoria Carei.

Va fi un meci interesant între cele două formații, întrucât echipa noastră nu a cunoscut gustul victoriei până acum în acest sezon, iar echipa dejeană nu a reușit să se impună până acum pe teren propriu. Vom vedea care dintre cele două formații vor reuși să spargă gheața pentru a obține victoria. De menționat este faptul că la acest meci, antrenorul nostru, Cristi Popa, nu va putea conta pe serviciile lui Cosmin Anton, acesta fiind suspendat în urma unui cartonaș roșu primit în meciul cu Victoria Carei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +