Etapa a VI-a: Olimpia Satu Mare – Victoria Carei

În cea de-a VI-a etapa a ligii a III-a, seria a X-a, Olimpia Satu Mare o întâlnește pe Victoria Carei într-un meci care va scrie o noua fila a povestii derby-ului județean dintre cele doua echipe.

Victoria Carei ocupă locul șase în clasamentul seriei a X-a din liga a III-a, cu șase puncte, jumătate dintre acestea fiind obținute etapa trecută pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, scor 3-2. Celelalte 3 puncte a fost obținute tot pe teren propriu cu Crișul Sântandrei in etapa a III-a, scor 2-1. În deplasare Victoria Carei a înregistrat până acum doar înfrângeri la fel ca si echipa noastră.

Olimpia Satu Mare ocupă în prezent locul nouă în clasament cu doar trei puncte și vine după o înfrângere suferită în deplasarea de la Sânmartin, cu Lotus Băile Felix, unde deși a avut ocazii mai mari și mai multe nu a reușit să concretizeze niciuna pe tabela de marcaj. Băieții lui Cristi Popa sunt neînvinși însă pe teren propriu, acolo unde până acum au înregistrat trei rezultate de egalitate, de aici și numărul de puncte adunat până acum în clasament.

Se anunță un meci interesant între cele două echipe ale județului Satu Mare. Vor reuși băieții de pe Someș să obțină prima victorie în acest sezon? Rămâne de văzut. Pentru asta vă așteptăm însă la stadion, sâmbătă 30 septembrie cu începere de la ora 17:00, să consumăm împreună o nouă filă din derby-ul de odinioară a județului Satu Mare dintre Olimpia Satu Mare și Victoria Carei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +