Etapa a V-a: Lotus Băile Felix – Olimpia Satu Mare

Etapa a V-a a ligii a III-a, seria a X-a trimite formația noastră în cel de-al doilea meci în deplasare din acest sezon, la Sânmartin, în județul Bihor, unde o va întâlni pe Lotus Băile Felix, vineri 22 septembrie 2023, pe stadionul Comunal de la ora 17:00.

Lotus Băile Felix ocupă după primele patru etape locul trei în clasament cu șapte puncte, având doua victorii, cu Crișul Sântandrei, 0-1 în deplasare în etapa a II-a și cu Sănătatea Cluj 3-1 acasă în etapa a III-a, un rezultat de egalitate cu Minaur Baia Mare, 1-1 în deplasare în etapa a IV-a si o înfrângere, acasă cu SCM Zalău 0-2 în etapa I.

Echipa noastră vine după un meci bun reușit împotriva celor de la CSM Satu Mare în etapa a IV-a, scor 3-3. După primele patru etape galben-albaștri ocupa locul opt în clasament având trei rezultate de egalitate, toate obținute pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, scor 2-2 în etapa I, cu CSM Sighetu Marmației 2-2 în etapa a III-a și cu CSM Satu Mare etapa trecuta, precum și o înfrângere cu Minaur Baia Mare 3-0 în deplasarea din etapa a II-a. Băieții de pe Someș sunt încă în căutarea victoriei în acest sezon și speră ca în meciul de mâine să spargă gheața împotriva celor de la Lotus Băile Felix. Echipa noastră s-a mai întâlnit cu echipa din Băile Felix într-un meci de pregătire jucat în această vară pe stadionul Someșul, meci terminat la egalitate 0-0.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +