Etapa a IV-a: Olimpia Satu Mare – CSM Satu Mare

În cea de-a VI-a etapa, Olimpia Satu Mare întâlnește concitadina din, CSM Satu Mare, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, 16 septembrie cu începere de la ora 17:00 pe stadionul Someșul din Satu Mare.

Înaintea acestei etape, echipa noastră este neînvinsă pe teren propriu și ocupă a VIII-a poziție în clasament cu doua puncte obținute în urma a doua egaluri la același scor 2-2, împotriva Sănătății Cluj și a CSM-ului din Sighetu Marmației și o înfrângere in deplasarea de la Baia Mare cu Minaur.

De cealaltă parte CSM Satu Mare s-a impus chinuit in fata celor de la Crișul Sântandrei, scor 2-1, au bătut în minutele de prelungire în deplasare pe Sănătatea Cluj și etapa trecuta s-au impus acasă, scor 4-1 împotriva celor de la Minaur Baia Mare. Astfel CSM Satu Mare ocupa poziția a II-a în clasamentul Ligii a III-a seria a X-a, cu maxim de puncte, noua.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cluj-Napoca avându-l la centru pe Bodocan Narcis ajutat la tușe de către Pojar Paul Bogdan și Revnic Alin.

Mai mult ca oricând, mâine pe stadionul Someșul trebuie să fim cu toții uniți pentru același simbol care leagă atâtea generații de sătmăreni de peste 100 de ani. Pentru cei ce au văzut Olimpia în prima ligă și pentru copiii care redescoperă după mulți ani frumusețea culorilor noastre, galben și albastru. Trecutul ne învață că pe teren se poate întâmpla orice, prezentul ne-a arătat ca fotbalul este posibil și în Satu Mare, iar viitorul îl scriem împreună, în fiecare zi în care arătăm că Olimpia trăiește prin fiecare din noi.

⚔️OLIMPIA SATU MARE 🆚️ CSM Satu Mare
📆 Sâmbătă, 16 Septembrie
🕕 Ora 17:00
🏟 Stadionul Someșul

🇺🇦 Uniți suntem de neoprit!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +