Etapa a III-a: Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației

În cea de-a III-a etapă a ligii a III-a seria a X-a, echipa noastră primește vizita echipei din Sighetu Marmației, CSM.

Sighetenii vin la Satu Mare având un total de patru puncte după primele două etape, reușind surpriza primei etape, când au învins în deplasare pe Minaur Baia Mare. Etapa trecută CSM-ul sighetean a întâlnit acasă pe Minerul Ocna Dej reușind să smulgă un punct în minutele de prelungire, meciul terminandu-se cu scorul de 3-3 după ce dejenii la scorul de 2-3 au ratat un penalty care ar fi putut închide jocul in favoarea lor.

Olimpia Satu Mare a obținut un rezultat de egalitate în prima etapă cu Sănătate Cluj, scor 2-2 iar etapa trecută a pierdut în deplasare la Baia Mare, scor 3-0, astfel galben-albaștri sunt încă in căutarea victoriei în acest campionat.

Echipa noastră a jucat un meci de pregătire împotriva CSM-ului din Sighetu Marmației înainte de startul campionatului, meci care s-a terminat cu scorul de 1-0 în favoarea formației sighetene, sighetenii au arătat atunci o buna poziționare în teren și relații de joc mai închegate.

Acestea fiind spuse vă așteptăm la stadionul Someșul, vineri, 8 septembrie 2023, de la ora 17:00 pentru a o susține pe Olimpia Satu Mare împotriva celor de la CSM Sighetu Marmației.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +