Energia Negrești Oaș – Olimpia Satu Mare 0-2 (0-0)

In cea de-a doua etapa a ligii a IV-a Olimpia MCMXXI Satu Mare a avut programat meciul cu Energia Negrești Oaș, meci ce s-a disputat în deplasare la Negrești Oaș, sambata 31 august 2019 cu începere de la ora 18:00.

Meciul a fost arbitrat la centru de către Bathory Ştefan la centru ajutat la cele doua tuse de către Lukacs Levente și Neichi Sergiu. Observator a fost Iuhas Ioan.

Unsprezecele de start aliniat de Nelu Donca pentru acest meci a fost: Duca Vlăduț – Nagy Leonard, Călin Turșuc (cpt.), Lauruk Ciprian, Filimon Gheorghe, Sician Mihai, Chivari Denis, Vonet Răzvan, Lăpușan George, Grigoraș Sorin, Puți Florin

Rezerve: Alex Șugar – Bogdan Ile, Sergiu Pop, Erich Srepler, Alin Lung, Codeiro Kennedy, Lakatos Istvan

Energia a început meciul în următoarea formulă Andrei Gegely – Ioan Huszti, Lucian Ciocan, Sergiu Stan, Marius Pop, Daniel Pop, Petrișor Seleveschi, Darius Tath, Lucian Pop (cpt.), Georgel Berinde, Flaviu Goja

Rezerve: Laurențiu Canalos, Lucian Lohan, George Sas, Adrian Big, Horea Dănuț, Darius Bacanu, Sebastian Stan

Jocul a fost unul echilibrat, deși pe durata primei reprize ambele echipe și-au creat ocazii de a înscrie la cabine s-a intrat cu scorul de 0-0.

In cel de-al doilea mitan galben-albaștrii reușesc deschiderea scorului în minutul 60 prin Florin Puți în urma unei centrări a lui Leonrad Nagy. In ultimul minut de joc Erich Srepler mai perforeaza încă o data poarta negreștenilor stabilind scorul final, Energia Negrești Oaș – Olimpia MCMXXI Satu Mare 0-2.

Astfel Olimpia MCMXXI Satu Mare bifeaza a doua victorie consecutiva in acest sezon de liga a IV-a. Olimpia a fost susținuta la Negrești de catre galerie, care a făcut deplasarea în mod organizat.

Deja un obicei în sânul echipei, la final, jucătorii au sărbătorit alături de suporteri cele trei puncte cucerite pe terenul de la Negrești.

La meciul dintre juniorii celor doua echipe, meci care pentru juniorii galben-albaștrii a fost primul împreună ca echipa, Energia Negrești Oaș s-a impus cu scorul de 10-2.

In etapa următoare Olimpia MCMXXI va întâlni acasă pe Voința Turț.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.