[FOTO] Dubla lui Remi păstrează un punct pentru Olimpia

În cea de-a III-a etapa a ligii a III-a, seria a X-a, Olimpia Satu Mare a întâlnit acasă, pe stadionul Someșul, pe CSM Sighetu Marmației.

Antrenorul nostru, Cristian Popa a început acest meci cu următorul unsprezece de start: Siwiec Patryk – Ioan Gorba, Maxime Aidebe, Luca Feher, Raul Ştef (cpt.), Laurenţiu Caba, Denis Batin, Alex Bonea, Maris Duca, Cătălin Ştef, Daniel Feier
Rezerve: Tamas Sugar – Alin Cătuna, Florin Palinceac, Andrei Zbona, Remi Emeriau, Ruben Bodea, Kostiantyn Panin, Cosmin Anton, Varga Markusz

De cealaltă parte, George Zima, a trimis în teren următorul unsprezece de start: Mihai Oneţ – Gabriel Caba, Florin Simion, Paul Pedro, Raul Hreniuc (cpt.), Emanuel Dat, Emmanuel Mensah, Ianis Negruţ, Gueye Mansour, Razak Abdullah, Samuel Urdea
Rezerve: Octavian Mureşan – Dacian Dunca, Cătălin Sofroni, Alexandru Zaharia, Marco Toma, Andrei Giamanu, Gabriel Bor, Daniel Anchidin

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Cluj-Napoca avândul-l la centru pe Lunca Dragoș asistat la cele două tușe de către Meres Robert și Sabou Ionuț. Delegat de joc a fost Toma Janos din Târgu Mureș iar observator arbitri a fost Onicaș Ioan din Zalău.

Practic meciul a început de la scorul de 1-0 în favoarea sighetenilor Razak Abdullah reușind să-l învingă pe Patryk Siwiec cu o ghiulea de la circa 30-35m, minge care a poposit în vinclul din dreapta porții. Acest lucru se întâmpla în minutul 2 al partidei. In minutul 24 în urma unui corner, Patryk Siwiec, respinge o minge reluată cu capul de către sigheteni sper poarta însă Samuel Urdea urmărește mingea respectivă și ridica scorul la 2-0 in favoarea sighetenilor înscriind în poarta goală.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru elevii lui Cristi Popa, aceștia ieșind mai hotărați de la cabine iar introducerea în teren a lui Cosmin Anton și Remi Emeriau au adus un plus atacului galben-albaștrilor. În minutul 70, Daniel Feier este faultat în careul de 16m iar arbitrul partidei dictează lovitură de la unsprezece metri. Remi execută, portarul sighetenilor respinge însă asistentul semnalează de la margine că portarul nu a avut niciun picior pe linia porții iar la repetare Remi izbutește să înscrie reducând din diferență. 1-2 și jocul se anunța unul interesant pe final. Olimpia continuă asaltul asupra porții sighetenilor și în minutul 85 același Feier mai obține o lovitura de la unsprezece metri pe galben-albaștri în urma unui fault a lui Mensah, iar Remi o transforma restabilind egalitatea, 2-2.

Pe final de meci Mensah a văzut cartonașul roșu după ce în prealabil fusese faultat de Luca Feher, Mensah lovindu-l cu pumnul în față.

Astfel Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar galben-albaștrii rămân neînvinși pe teren propriu.

Etapa următoare, Olimpia Satu Mare va primi tot acasă vizita echipei CSM Satu Mare.

Credit foto: Sebastian Tăbăcaru

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +