Din păcate nu reușim să păstrăm punctele la finalul meciului de astăzi

Echipa noastră a primit vizita rivalilor de la Minaur Baia Mare in cea de a VII-a etapa a play-out-ului.

Pentru acest meci, antrenorul nostru, Giuseppe Funicello a trimis in teren următorul unsprezece de start: Siwiec Patryk – Batin Denis, Feher Luca, Aidebe Maxime, Orvos Jace, Caba Laurențiu, Hacka Lukas, Montesinos Leonardo, Ștef Raul (cpt.), Duca Maris, Emeriau Remi
Rezerve: Șugar Alex, Mroz Dawid, Olteanu Marius, Feier Daniel, Chamacho Arnold, Sătmărean Karim, Godja Ionuț, Ploeșteanu Theodor, Bodea Ruben

De cealaltă parte, Ciprian Danciu, antrenorul băimărenilor a început cu următorul unsprezece: Breban Emanuel – Mureșan Darius, Achim Laurențiu, Simion David (cpt.), Csiszer Balazs, Matei Denis, Ștefănescu Cătălin, Stănescu Raphael, Vitan Raul, Cândea Calvin, Batin Paul.
Rezerve: Dombradi Balazs, Tincu Răzvan, Lazăr Răzvan, Cin Richard, Dobrean Darius, Serediuc Tiberiu, Potcoavă Marius, Urvanțev Ivan, Orosz Andrei, Pop Bogdan

Partida a fost arbitrată la centru de către Nagy Vladimir Andrei (Măhăceni – Alba) ajutat la cele două tuşe de Cozorici Ioan (Zalău – Sălaj) şi Nagy Daniel (Mediaş – Sibiu). Observator arbitrii a fost domnul Moisin Sebastian (Oradea – Bihor) iar delegat de joc a fost domnul Suciu Ioan Viorel (Târgu Mureş – Mureş).

Olimpia începe bine meciul și în minutul 7 Denis Batin trimite o centrare șutată în careul băimărenilor, mingea se îndrepta spre coltul lung al porții lui Emanuel Breban, dar acesta e atent și respinge. Două minute mai târziu Remi Emeriau expediază un șut de la circa 25 de metri, dar Emanuel Breban se întinde și respinge în corner. În minutul 23, băimărenii recuperează o minge la mijlocul terenului prin Raul Vitan, acesta îi trimite la Cătălin Ștefănescu care combina cu Paul Batin și din poziție singur cu portarul acesta trimite pe lângă poartă. În minutul 30 Remi Emeriau recuperează o minge în jumătatea adversă, combină cu Raul Ștef iar acesta din urma trage la poarta, dar șutul e slab si Emanuel Breban reține fără probleme. Două minute mai târziu Jace Orvos se accidentează și antrenorul nostru, Giuseppe Funicello, este obligat să facă o schimbare introducându-l în teren pe Daniel Feier. Raul Ștef bate un out de la marginea terenului mingea ajunge la Leo Montesinos care își încearcă șutul de la marginea careului de șaisprezece metri, șutul e bun dar mingea trece pe lângă poarta lui Emanuel Breban. La cabine s-a intrat cu un scor alb, 0-0.

Sătmărenii încep mai bine cel de-al doilea mitan având mai multe tentative de a surprinde apărarea adversa și în minutul 54 Maris Duca încearcă o centrare care viza coltul lung al porții aparate de Emanuel Breban însă acesta e atent și respinge în corner. Două minute mai târziu băimărenii scapă pe un contraatac care e oprit la marginea careului de șaisprezece metri de Maxime Aidibe care vede cartonașul galben. În minutul 60 Denis Batin aruncă o minge în careul advers, mingea ajunge la Daniel Feier care încearcă să îi paseze lui Lukas Hacka dar pasa e prea tare și faza se încheie. Două minute mai târziu Remi Emeriau recuperează o minge la mijlocul terenului mingea ajunge la Raul Ștef care centrează pe jos în careu însă mingea nu găsește niciun destinatar și faza se încheie. În minutul 64 Tiberiu Serediuc execută o lovitură liberă de pe partea stângă, mingea trece de zid însă Patryk Siwiec e la post și reține. În minutul 66 băimărenii reușesc să înscrie prin Tiberiu Serediuc în urma unei centrări venite de pe partea stângă însă golul e anulat pe motiv de offside. În minutul 71 Paul Batin este angajat în atac pe poziție viitoare însă Patryk Siwiec e atent, iese și reține mingea. Trei minute mai târziu Tiberiu Serediuc centrează de pe partea dreaptă însă Andrei Orosz trimite balonul peste poarta lui Patryk Siwiec. În minutul 77 Raphael Stănescu îl încearcă pe Patryk Siwiec cu un șut de la circa 30 de metri dintr-o lovitură liberă, mingea se îndrepta spre vinclu dar portarul nostru e la post și respinge în corner. În minutul 79 băimărenii scapă pe un contraatac periculos, Tiberiu Serediuc centrează în careu Patryk Siwiec respinge în prima fază, apoi Luca Feher respinge defectuos până la Raul Vitan care centrează însă Remi Emeriau respinge cu capul din fața lui Andrei Orosz și îndepărtează pericolul. În minutul 88 după un joc de pase repetate a echipei noastre mingea ajunge la Daniel Feier care de la marginea careului de șaisprezece metri trage însă Emanuel Breban reține fără probleme. Când totul părea să se îndrepte spre un rezultat alb, în minutul 90+2 a venit o centrare de pe partea dreaptă, Paul Batin a reluat cu pământul și mingea s-a dus în vinclul porții lui Patryk Siwiec, acesta neavând nicio șansă de a scoate acel balon.

A fost un joc de luptă dus la mijlocul terenului în care echipa noastră a încercat să străpungă adesea apărarea adversa și băimărenii au răspuns prin contraatacuri din păcate punctele s-au dus de această dată la Baia Mare.

Așadar Olimpia Satu Mare – Minaur Baia Mare s-a încheiat cu scorul de 0-1.

Etapa următoare echipa noastră stă întru cat urma să joace cu Minerul Ocna Dej, însă această echipă s-a retras din campionat astfel că meciul următor și ultimul din acest sezon pe teren propriu Olimpia îl va disputa în etapa a IX-a a play-out-ului contra celor de la Lotus Băile Felix.

Nu în ultimul rând dorim să mulțumim tuturor suporterilor care au fost prezenți la stadion pentru a încuraja echipa noastră.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +