Declarometru: 100 declaratii

Vă anunțăm că până la această oră s-au strâns aproximativ 100 de declarații 230 (cele care au ajuns la noi). Pe măsură ce le vom depune, vom posta numărul declarațiilor depuse, în „Declarometru”. Astfel, vă vom ține la curent cu demersul strângerii declarațiilor 230. #OlimpiaSuntemNoi
Update: Având în vedere experiența din ultima săptămână din timpul campaniei de strângere de declarații 230, ținem să facem următoarele precizări:
1. Clubul Olimpia MCMXXI este un club nou înființat, care nu este continuatorul practicilor din cadrul Olimpiei 2010, club care a determinat sentimentul de neîncredere în rândul sătmărenilor față de ideea de Olimpia. 
2. Orice persoană care a depus deja această declarație în folosul altei cauze, poate sa o facă și în favoarea noastră, suma rezultată din calculul celor 2% urmând a fi împărțită între noi și respectiva asociație sau fundație. 
3. Pentru noi este important si numărul de declarații depuse, acesta fiind barometrul perfect privind interesul sătmărenilor față de proiectul nostru. Un număr cât mai mare de declarații depuse ne dă un argument suplimentar în discuțiile pe care le vom avea pe viitor cu eventualii sponsori. 
Vă mulțumim.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.