De ce Stadionul Olimpia Daniel Prodan?

Această postare se vrea a fi o explicație pentru cei dispuși să înțeleagă de ce Olimpia 1921 dorește să joace pe Stadionul Olimpia Daniel Prodan. Nu e pentru trollii grofilor ascunși în spatele conturilor false și nici pentru „idioții utili” care nu sunt capabili să treacă peste antipatia lor față de o persoană sau alta implicată în proiectul Olimpia 1921.
Pornit în 2018 acest proiect nu prezenta niciun pericol pentru actuala conducere a orașului și a județului. Dovadă stă declarația defunctului Laszlo Fogel, care spunea că Olimpia 1921va rezista maxim 3-4 etape. Drept urmare a putut juca o vreme partidele de campionat pe respectivul stadion. După ce proiectul a prins cheag și prezenta deja o reală concurență la proiectul păgubos al primăriei au început șicanele: nu puteți folosi toate vestiarele, puteți juca doar dacă nu plouă, nu e cine să vină să deschidă, etc… Văzând că efectiv sunt puse în pericol partidele jucate acasă (finala de Cupă a României faza pe județ din 2019 a fost mutată cu o oră înainte de pe Olimpia pe Someșul pe motiv că a plouat și trebuie menajat gazonul) am decis să jucăm meciurile de acasă pe Stadionul Someșul unde ne desfășuram și antrenamentele. De atunci, din motive obiective nu puteam juca pe Someșul, am solicitat o singură dată să jucăm pe Olimpia. E cunoscut incidentul, Primăria a mințit cu nerușinare, iar Olimpia 1921 a găsit înțelegere la … Orașu Nou, unde a jucat meciul de acasă împotriva celor de la Dorolț. Deci, două echipe s-au deplasat zeci de kilometri în condițiile în care, la sub 10 kilometri distanță, Stadionul Olimpia Daniel Prodan stătea gol. Link aici: https://dincolodesport.eu/primaria-satu-mare-prinsa-cu…/
Ce s-a schimbat acum? Acum că Olimpia 1921 a promovat în liga a 3 a , este obligatoriu să își desfășoare meciurile de acasă pe un stadion omologat. Ce înseamnă asta? Înseamnă un număr minim de scaune, sector separat pentru galeria adversă, cameră de comandă pentru jandarmerie, camere de supraveghere în tribună, etc. Asta ar însemna o investiție din parte noastră într-un stadion închiriat. Asta în condițiile în care și noi, ca voi toți, contribuim deja, prin impozitele plătite, la un stadion gata omologat. Adică Stadionul Olimpia Daniel Prodan. Acel stadion nu este proprietatea primarului, este proprietatea sătmărenilor. El este pus acolo să îl administreze pentru sătmăreni. La fel cum administrează străzile orașului, podurile, parcurile și alte obiective din oraș. Ca să înțelegeți abuzul închipuiți-vă că vi s-ar interzice accesul în Grădina Romei pe motiv că e administrat de primărie și că ei dispun de acel parc. Adică doar pentru că pot! E atât de simplu. Aceste obiective nu sunt primite moștenire de către primar sau consilierii locali de la familiile lor. Sunt doar administrate temporar de ei pe durata mandatului. Cum o fac, asta deja e altă discuție. Discuția de acum este aceea că olimpiștii plătesc întreținerea unui stadion pe care nu au acces. Nu mai vorbim că întrețin un club parazit care în orice societate normală ar fi fost desființat de mult.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat.
#OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +