Cupa României: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Real Andrid 4-0 (1-0)

Azi, 30 mai 2019, cu începere de la ora 18:30, Olimpia Satu Mare a întâlnit pe Real Andrid, într-un meci ce a contat pentru Cupa României faza județeană și care s-a disputat pe terenul din Doba.

Nelu Donca a început această partidă cu următorul unsprezece: Vladut Duca – Leonard Nagy, Călin Turşuc, Bogdan Ile, Geo Filimon, Sergiu Pop, Denis Chivari, Marius Opera, George Lăpușan, Florin Puți, Erich Srepler.

Rezerve: Lakatos Istvan, Răzvan Vonet, Patrick Mitrașca, Marius Mihai, Mhai Sician, Nagy Norbert, Sorin Michnea

Real Andrid a început în următoarea formula: Boor Krisztian – Cătălin Ortan, Oros Arpad, Aurel Dragomir, Aytay Krisztian, Daniel Pintea, Papp Adam, Bako Karoly, Nagy Cătălin, Petru Duma, Oros Otto.

Rezerve: Boor Darius, Ioan Suciu, Pop Zoltan, Voicu Gorgan

Olimpia a dominat prima repriză având mai multe ocazii de a marca, dintre acestea s-a remarcat bara țintita de Erich Srepler dintr-un șut de la circa 20 de metri de poarta adversă.

Galben-albaștri reușesc în cele din urma sa deschidă scorul prin Florin Puți în minutul 43 din penalty.

Astfel la pauză s-a intrat la cabine cu scorul de 1-0 pentru Olimpia Satu Mare.

În cel de al doilea mitan sătmărenii reușesc să mai modifice de trei ori tabela în favoarea lor, mai întâi în minutul 64 prin Denis Chivari cu un șut frumos de la distanță pentru 2-0. Apoi același Florin Puți înscrie pentru 3-0 în minutul 76 tot din penalty, ca în minutul 85 tot Florin Puți sa înscrie pentru 4-0 cu o lovitură de cap venită în urma unei centrări care a depășit portarul advers.

Astfel scorul la finalul acestui meci a fost Olimpia MCMXXI Satu Mare – Real Andrid 4-0 și galben-albaștri se califică în sferturi în Cupa României, faza județeană.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.