Cupa României: Olimpia Satu Mare – CSC Sânmartin 0-5 (0-3)

Azi, 14 august 2019, Olimpia Satu Mare a întâlnit pe CSC Sânmartin, pe stadionul Someșul într-un meci ce a contat pentru turul doi al Cupei României.

Olimpia a început meciul în următoarea formula: Vladut Duca – Bogdan Ile, Calin Tursuc, Robert Chifor, Gheorghe Filimon, George Lapusan, Denis Chivari, Kennedy Resende, Florin Puti, Razvan Vonet, Sorin Grigoras

Rezerve: Adrian Crisan – Erich Srepler, Sergiu Pop, Leonard Nagy, Istvan Lakatos, Marian Negrean, Alin Lung

De cealaltă parte CSC Sanmartin a aliniat următoarea formula de start: Adrian Barabas – Erik Tiponut, David Lupse, Ionut Ban, Iulian Cuc, Ovidiu Popa, Alexandru Sorian, Beniamin Szabados, Florin Pop, Nogo Salif, Marian Absene.

Rezerve: Claudiu Popa – Sebastian Brata, Patric Andras, Cyrus Habakuk, Alex Pintea, Eduard Beke

Partida a fost condusa la centru de Bodocan Narcis (Cluj Napoca) ajutat la tuse de Georgiu Ioan Claudiu (Dej) și Seiche Lazăr Flavius (Sânmihaiu Almaşului). Observator a fost China Cristian (Baia Mare).

Prea multe la acest scor nu ar fi de spus decât ca în primele 30 de minute ale meciului brigada de arbitrii a reușit sa enerveze toți fanii Olimpiei din tribune prin penalty-uri acordate oaspeților. Altfel diferența de nivel dintre cele doua echipe a fost una destul de clara.

Astfel la primul gol marcat de către Alexandru Sorian în minutul 16 din penalty, in prealabil tuturor celor din tribune li s-a părut ca a fost offside.

Olimpia ar fi putut beneficia și ea de un penalty la o pătrundere a lui George Lăpușan în careul advers, acesta cade secerat de către un adversar însa arbitrul lasă faza sa continue.

Apoi la cel de al doilea gol al bihorenilor ar fi fost fault în atac însa arbitrul a văzut faza invers, dictând penalty, care a fost transformat de către Ionut Ban în minutul 30 pentru 0-2. Pana la pauza Ovidiu Popa a mai înscris o data pentru echipa din Bihor și astfel la cabine s-a intrat cu scorul, Olimpia Satu Mare – CSC Sânmartin 0-3.

In cea de a doua repriza cei din Sânmartin au mai modificat tabela de doua ori prin Florin Pop în minutul 63 pentru 0-4 și prin Ionut Ban în minutul 82 pentru 0-5.

Astfel aventura Olimpiei Satu Mare în Cupa României faza națională se încheie în acest sezon aici.

La finalul meciului suporterii au ținut sa cânte minute bune alături de echipa, pentru a o îmbărbăta în urma înfrângerii suferite.

De asemenea în cutia cu donații la acest meci s-a strâns suma de 795 lei, iar cu acest prilej ținem sa le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în acest sens.

Mulțumim de asemenea tuturor celor care ați fost la stadion sa o susțineți pe Olimpia. In alta ordine de idei accederea în turul doi al Cupei României este pentru noi o mare performanță, ținând cont ca echipa noastră se afla doar la un an de la înființare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.