Cupa României: Olimpia MCMXXI – Voința Doba 3-0 (2-0)

Olimpia MCMXXI, a disputat azi, 23 martie 2019, pe stadionul Someșul din Satu Mare, un meci contând pentru Cupa României, faza județeana, în compania echipei Voința Doba.

Antrenorul Nelu Donca, a început meciul în următorul unsprezece: Crișan Adrian – Ile Bogdan, Turșuc Călin (c), Vonet Răzvan, Chivari Denis, Oprea Marius, Pop Sergiu, Mihai Marius, Nagy Leonard, Puți Florin, Srepler Erich

Galben-albaștrii au început bine meciul, având câteva ocazii de gol chiar în primele minute de joc, însa mingea ba a trecut putin peste transversala ba a fost scoasa de portarul Voinței Doba. Golul a venit greu, de abia în minutul 42 când Florin Puti, a scăpat spre poarta adversa dar a fost faultat în careu de către fundașii echipei din Doba. Astfel s-a dictat penalty si acelasi Florin Puti l-a și transformat, 1-0. Apoi în minutul 45 într-o incursiune pe flancul drept Florin Puti trimite peste portarul Voinței, ieșit din poarta și mingea poposește în plasa, 2-0.

Olimpia MCMXXI a intrat astfel la cabine la adăpostul avantajului de 2-0.

Cea de a doua repriza avea sa fie putin mai echilibrata, Olimpia reușind sa mai înscrie doar o data prin Mihai Sician în minutul 80.

Astfel Olimpia MCMXXI – Voința Doba s-a terminat cu scorul de 3-0, galben-albaștrii calificându-se în următoarea faza ca Cupei României.

La partida de astăzi s-au strâns 415 Lei în cutia de donații și 12 declarații 230.
Vă mulțumim!

La finalul meciului jucătorii echipei au sărbătorit victoria alături de suporteri.

#OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.