Cupa Romaniei: Olimpia MCMXXI – Somesul Odoreu 3-1

Duminica, 18 noiembrie 2018, Olimpia MCMXXI a intalnit pe Somesul Odoreu, intr-un meci contand pentru Cupa Romaniei (faza judeteana). Meciul a inceput la ora 12:00 pe stadionul Somesul.

Antrenorul Olimpiei, Nelu Donca, a inceput acest meci in urmatoarea formula: Crisan – Mihai, Nagy, Tursuc, Ile – Lakatos, Puti, Cuth, Morosan (c) – Pop, Srepler

A fost un meci destul de echilibrat, in care ambele echipe si-au dorit victoria.

Scorul a fost deschis de catre Olimpia in minutul 20 cand Erich Srepler a executat inpecabil un penalty acordat de centralul, Ovidiu Mazilu.

Cei de la Odoreu i-au surprins pe galben-albastrii printr-un contra-atac in minutul 40 si au reusit sa inscrie scorul devenind astfel 1-1, scor cu care cele doua echipe au intrat la cabine pentru pauza.

La reluarea jocului, Olimpia a mai avut cateva ocazii de a inscrie insa a reusit sa faca acest lucru de abia in minutul 72 cand in urma unui sut a lui Mitrasca portarul Somesului a scapat mingea care a intrat in poarta.

In minutul 79 acelasi Mitrasca si-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor printr-o lovitura de cap in urma unei centrari, era 3-1 scor cu care s-a incheiat si meciul. Astfel  Olimpia MCMXXI se califica mai departe in Cupa Romaniei.

In pauza dintre cele doua reprize a avut loc extragerea de la tombola cu premii puse la bataie pentru cei care au facut o donatie de minim 5 lei pentru acest meci. Astfel castigatorii au fost: Gyorgy Sandor – fular mare, Takacs Kevin – fular mic si Domnul Trenea – o minge Joma cu atografele jucatorilor. De asemenea din donatii la acest meci s-a strans suma de 825 lei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.