VIDEO Cupa României: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Știința Beltiug 7-2 (4-1)

Azi, 12 iunie 2019, cu începere de la ora 18, pe stadionul Someșul din Satu Mare, Olimpia MCMXXI Satu Mare a întâlnit Știința Bletiug într-un meci ce a contat pentru sferturile de finala ale Cupei României, faza județeană.

Echipa antrenata de Nelu Donca, Olimpia MCMXXI Satu Mare a început meciul în următoarea formula: Adrian Crișan – Geo Filimon, Leonard Nagy, Calin Tursuc, Bogdan Ile, Marius Oprea, Razvan Vonet, Denis Chivari, George Lăpușan, Erich Srepler, Florin Puti

Echipa din Beltiug a început meciul în forță și după 5 minute de la fluierul de start conducea cu 1-0. Insa bucuria lor nu avea sa dureze prea mult întrucât George Lăpușan avea sa egaleze pentru galben-albaștrii ca mai apoi Florin Puti sa ducă echipa în avantaj executând o lovitura de la unsprezece metri. Același George Lăpușan și-a mai trecut încă o data numele pe lista marcatorilor majorând scorul la 3-1 pentru ca Erich Srepler sa închidă tabela la pauza pentru 4-1.

La reluarea jocului, Olimpia MCMXXI mai înscrie încă trei goluri, mai întâi prin Erich Srepler petru 5-1, apoi din nou prin George Lăpușan pentru 6-1. De asemenea cei din Beltiug reușesc sa mai înscrie încă o data după o minge balbaita de apărarea galben-albaștrilor, 6-2. Insa scorul final avea sa fie 7-2 pentru Olimpia MCMXXI după ce Sergiu Pop urmărise o minge aruncata în adâncime, saltă mingea peste portarul advers iar apoi cu poarta goala în fata înscrie fără probleme.

Astfel Olimpia MCMXXI Satu Mare se califica în semifinalele Cupei României, faza județeană acolo unde va întâlni echipa de liga a IV-a, Recolta Dorolt, meci ce va avea loc miercurea viitoare.

La acest meci în cutia cu donații s-a strâns suma de 230 lei iar pe aceasta cale le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în acest sens.

Dupa meci echipa a sărbătorit victoria ca de obicei alături de suporteri.

Ii multumim lui Attila Nagy, cel care a făcut live în timpul meciului.

Prima repriza

A doua repriza

Pentru Olimpia MCMXXI Satu Mare urmează meciul din finala campionatului ligii a V-a, ce va avea loc duminica 16 iunie 2019, cu începere de la ora 17:00 pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, împotriva celor de la Voința Turt.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.